Shamaanin henkilöllisyys paljastui ensimmäisenä Masked Singer -ohjelmassa – näin hän kommentoi: "En olisi koskaan uskonut, että minusta tule niin hyvää ääntä"

Masked Singer Suomi -ohjelman Shamaanin henkilöllisyys paljastui. 

Mystisessä Masked Singer -sarjassa esiintyy 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu. Heidät on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu.

Jaksoissa katsojien kanssa hahmojen henkilöllisyyttä arvaava vakiopanelistit Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola sekä vieraileva tähti. Lähetyksen päätteeksi paikalla oleva yleisö äänestää suosikkiaan jatkoon. Vähiten ääniä saanut hahmo joutuu riisumaan maskinsa ja paljastaa henkilöllisyytensä.

Kauden ensimmäisessä jaksossa lavalle nousivat Heinäseiväs, Dragon, Kana, Shamaani, Hevonen ja Ampiainen

Ensimmäisen jakson päätteeksi nähtiin myös ensimmäisen hahmon paljastus. Tähän paikkaan joutui Shamaani, jonka jokainen panelisti arveli olevan MTV3-kanavan meteorologi Pekka Pouta – ja näin myös olikin. 

Pouta kertoi MTV Uutisille ensimmäisen jakson jälkeen lauantai-iltana harmittelevansa, ettei hän päässyt esittämään seuraavaa kappalettaan, joka olisi ollut vuonna 1979 julkaistu Maukka Perusjätkän Säpinää. Masked SIngerin ensimmäisessä jaksossa Pouta esitti Paula Vesalan kappaleen Älä droppaa mun tunnelmaa

– Olin vähän sitä mieltä, että tämä olisi kaikista näistä helpoin. Ne vihjeet olivat miusta kans vähän simppeleitä, mutta äänen puolesta oli kaikista helpoin tunnistaa miut siitä, Pouta pohtii.

Meteorologin mukaan asian salaaminen oli melko hankalaa ja omia harjoituspaikkoja oli toisinaan hieman haastavaa löytää. Kukaan ei kuitenkaan ennen ensimmäistä jaksoa ollut arvannut, että Pouta on ohjelmassa mukana. 

– Lähinnä mökillä lauloin.

Poudan mukaan Masked Singer oli mukava kokemus jossa hän pääsi haastamaan itsensä aivan uudella tavalla. Sekä yllättämään itsensä – toden teolla. 

– Täytyy sanoa, että se tyyppi joka äänitti ja opetti tuolla oli siinä mielessä uskomaton, että en olisi koskaan uskonut, että minusta tulee niin hyvää ääntä.

Esitys, joka jäi nyt näkemättä, saatetaan joskus kuitenkin nähdä Poudan tulkitsemana toisaalla. 

– Ehkä joskus karaokessa voin vetäistä sen, mutta eihän se ole ollenkaan sitten se sama.

Katso Pekka Poudan esitys Shamaanina alla olevalta videolta!

Shamaani: Älä droppaa mun tunnelmaa 3:01

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat