Mainos

Paljastus: Googlelta tulossa palasista kasattava tablet?

Google on parin viime vuoden aikana kehittänyt Project Ara -nimistä älypuhelinta, joka koostuisi useista moduuleista eli palasista. Niitä voisi käytön aikana sitten vaihtaa tarpeen mukaan ja puhelimen elinkaarta voisi kasvattaa. Project Ara -puhelimen pitäisi saapua markkinoille tänä vuonna.

Nyt kuitenkin GFXBench -testiohjelman kautta paljastui hieman suurempia Project Ara -laite; nimittäin tabletti. Google ei ole virallisesti puhunut vielä Project Ara -tabletista, mutta se olisi kuitenkin luonnollinen jatkumo palapelipuhelimelle. Saa nähdä, kertooko Google mahdollisesta tabletista esimerkiksi puhelimen esittelyn yhteydessä.

GFXBench -testiohjelman perusteella Project Ara -tabletissa olisi 13,8 tuuman Full HD -näyttö, joten kyseessä olisi varsin suuri tabletti. Voi toki olla, että näytön koko vaihtuu vielä ennen virallista julkistusta – jos sellainen siis joskus tulee.

Laitteen sisuksissa hyrräisi Qualcommin kahdeksanytiminen ja 64-bittinen Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, jonka tukena olisi Adreno 430 -grafiikkaydin. RAM-muistia olisi kolmen gigatavun verran, kun taas tallennustilaa olisi 25 ja 10 gigatavua testiohjelman mukaan. Tabletissa olisi VGA-tasoinen takakamera sekä viiden megapikselin etukamera ja laitteen käyttöjärjestelmänä toimisi Android 6.0 Marshmallow.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.