Painonpudotuksella on varjopuolensa: Yli 70 kiloa laihduttanut mies näyttää, mitä jäi jäljelle

21-vuotias Corey Patterson pudotti kunnioitettavat 76 kiloa, mutta ongelmat eivät loppuneet siihen. Venynyt nahka ei palautunutkaan laihtumisen myötä.

Corey Patterson päätti näyttää kiusaajilleen ja laihduttaa. YouTubeen julkaisemassa videossa Patterson kertoo, että hän ei halunnut enää antaa kiusaajilleen aihetta herjata ylipainosta.

Kiloja Pattersonille oli ehtinyt enimmillään kertyä lähes 160. Poika yritti piilotella ylipainoaan suurilla takeilla ja pitkillä hihoilla.

– Minulla oli päiviä, jolloin esitin sairasta, että minun ei tarvitsisi mennä kouluun, sillä se oli minulle raskasta, Patterson kertoo videolla.

Nettivideo muutti miehen elämän

Katsoessaan painonpudotusvideota netistä, Patterson päätti muuttaa elämänsä suunnan. Treenaamalla ja muuttamalla ruokavaliotaan Patterson pudotti huimat 76 kiloa.

Vaikka Patterson kertoo painonpudotuksen olevan parhaimpia tekoja elämässään, joutuu hän vieläkin häpeilemään. Kilot ovat venyttäneet miehen ihoa, eikä se ole palautunut nopean laihdutuksen vuoksi.

– Tämä on painonpudotuksen varjopuoli. Se on syvältä, mutta en vaihtaisi mitään maailmassa siihen, että sain pudotettua painoani. Ylimääräinen iho ei ole mukava juttu, mutta suhtaudun siihen taisteluarpenani, Patterson sanoo.

Itsetunto ei vieläkään ole paras mahdollinen

Patterson pelkää, että ylimääräinen iho estää häntä löytämästä elämänsä rakkautta, mutta toivoo, että leikkauksella asia saataisiin korjattua.

Patterson on saanut kuitenkin paljon yhteydenottoja ja tukiviestejä.

– Minua ei voisi vähempää kiinnostaa sinun ihosi. Olet todella komea, eräs kommentoi videota.

Katso kuvagalleria Pattersonin painonpudotustaipaleesta:

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Lähde: The Sun UK

Lue myös:

    Uusimmat