Mainos

Pahoinpitelysyytteen saanut Ben-Amor: Väitteet käskyttämisestä käsittämättömiä

Syytteen pahoinpitelystä saanut Jokereiden pelaaja Semir Ben-Amor on sanonut poliisikuulusteluissa, ettei hänen ollut tarkoitus satuttaa HIFK:n pelaajaa Ville Peltosta.

Ben-Amor kertoi poliisikuulusteluissa, että hän oli tunnekuohussa, kun aiemmin pelissä HIFK:n Ilari Melart hyökkäsi Jokereiden Jarkko Ruudun kimppuun.

– Olin vielä tunnekuohussa Melartin aloittamasta hyökkäyksestä Ruudun kimppuun, ja lähdin taklauksen jälkeen Peltosen kimppuun, kun Peltonen oli jäässä. Tarkoitus oli lähinnä näyttää HIFK:n joukkueelle, että meiltä löytyy myös voimaa puolustaa omia pelaajia. Mitään tarkoitusta minulla ei ollut vahingoittaa Peltosta, Ben-Amor kertoi poliisikuulusteluissa.

Ben-Amor kertoi poliisikuulusteluissa, että hän oli kuullut julkisuudessa väitteitä siitä, että häntä olisin käskytetty hakkaamaan Peltonen. Ben-Amor kiistää nämä väitteet.

– Nämä väitteet ovat täysin käsittämättömiä ja perusteettomia. Koko tilanne oli yksin minun syytä ja aiheutui pelitilanteessa tekemästäni ylilyönnistä.

Lisäksi hän on todennut, ettei teko oltu etukäteen suunniteltu. Lisäksi hänellä oli ollut ottelun aikana aiemmin fyysistä kontaktitilannetta Peltosen kanssa.

SM-liigajoukkue Jokereiden pelaaja Semir Ben-Amor on saanut syytteen pahoinpitelystä. Jokereiden valmentajat Tomi Lämsä ja Tomek Valtonen välttyivät syytteiltä.

Syyttäjä Eija Velitski teki ratkaisun asiassa tänään. Pahoinpitelysyyte liittyy syyskuun alussa pelattuun Jokerit–HIFK-jääkiekko-otteluun, jossa sattui useita tappeluita. Ottelun puhuttavin tilanne oli juuri Jokereiden Semir Ben-Amorin hyökkäys HIFK:n Ville Peltosen kimppuun. Tästä hyökkäyksestä hän sai syytteen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.