Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Pablo Ounaskari näyttelee Salkkareissa Ismon ja Sallan yllätyspoikaa: "Onhan se nyt siistiä!"

1:08

Salatut elämät -sarjassa nähtiin uskomaton käänne, kun paljastui, että sarjaan uutena hahmona saapunut Esa ei ollutkaan aivan sitä, mitä alun perin kuviteltiin.

Uusi Salatut elämät -näyttelijä Pablo Ounaskari asteli vastikään Salatut elämät -sarjassa Esa-nimisen pojan rooliin. Hahmon taipaleen alkumetreillä tapahtui kuitenkin täysin odottamaton käänne, sillä Esan nimi paljastui keksityksi ja selvisi, että hän on Ismon ja Sallan poika, Ressu.

Pienestä asti näyttelyä ja teatteria harrastanut Ounaskari on hypännyt innolla mukaan Salkkareiden dramaattisiin käänteisiin. Tie vei Ounaskarin Salkkareihin näyttelijäksi avustajan roolin kautta.

Ounaskari oli jo aiemmin hakenut mukaan näyttelemään yhteen Salattujen elämien runkosarjan ulkopuolelle sijoittuvista spin-off-sarjoista. Silloin hän pääsi työskentelemään avustajaksi.

– Vähän aikaa sitten tuli sitten soitto, että olisi tällainen rooli tarjolla, miltä kuulostaa? Olihan se nyt ihan älyttömän siistiä! Ounaskari sanoo.

Näyttelemisen lisäksi Ounaskari harrastaa musiikkia.

– Olen harrastanut kymmenen vuotta Cantores Minores -kuorossa. Soitan pianoa ja näyttelen, hän paljastaa.

Roolihahmoaan nuori näyttelijänalku kuvaa tyypilliseksi, vekkuliksi nuoreksi. Salatut elämät -sarjan mukana tulee suosiota, johon Ounaskari on jo ehtinyt valmistautua.

– Olen valmistautunut fyysisesti ja henkisesti fanitukseen. Onhan se nyt siistiä, että ihmiset seuraavat ja toivottavasti tykkäävät tekemisistäni! hän kertoo.

Salatut elämät jälleen syksyllä arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja