Salkkarit-näyttelijä Olga Heikkala on saanut kovaa palautetta hahmonsa vuoksi: "On tullut viestiä, että vitsi olet ilkeä tyyppi"

1:06
Videolla Olga Heikkalan hahmo Mira ottaa yhteen Violan kanssa.

Kiusaaja-Miraa Salatut elämät -sarjassa esittävä Olga Heikkala sekoitetaan välillä roolihahmonsa kanssa.

Lukiota käyvä Mira on yksi tämä hetken puhuttavimpia hahmoja Salkkareissa. Hahmo tunnetaan kiusaajana, joka on erityisesti Vivi Wahlströmin esittämän Violan kimpussa. Kiusaajana kunnostautunutta Miraa näyttelee Torniosta kotoisin oleva, lukioikäinen Olga Heikkala.

Ennen Salkkareihin lähtemistä Heikkala oli esiintynyt teatterilavoilla niin Kemissä, kuin Keksi-Uudenmaan teatterissa. Kameran edessä hän oli näytellyt pääasiassa mainosvideoilla.

– On tämä isoin kameratyöskentely, mitä olen tehnyt, koekuvausten kautta Salkkarit-roolin itselleen saanut Heikkala myöntää MTV Uutisille.

Millaista sitten on näytellä kiusaajaa, joka toimii sarjan nuorisolle eräänlaisena pahiksena? Heikkalan mielestä se on hauskaa, vaikka hän pitää itsekin hahmonsa tekoja kamalina.

– Minun mielestäni se on tosi inhottava tyyppi. En tiedä, voiko siitä olla oikein muuta mieltä, Heikkala täräyttää.

– Mutta se on näyttelyä, eikä oikeaa elämää, hän toteaa.

Näyttelijä painottaakin olevansa itse täysin erilainen henkilö siviilissä, kuin mitä hänen esittämänsä hahmo televisiossa. Kontrasti Olgan ja Miran välillä tuo näyttelyyn mielenkiintoa, mutta varjopuoliakin löytyy.

– Välillä jotkut eivät osaa erottaa, että se on rooli. Instagramissa on tullut viestiä, että vitsi olet ilkeä tyyppi, Heikkala kertoo, ja sanoo fanien palautteen olleen muuten pääasiassa positiivista.

Heikkala on nauttinut ajastaan sarjan kuvauksissa. Täysin tuntemattomaan hän ei hypännyt, sillä hän tunsi Severi Sievistä sarjassa esittävä Roope Puhakan ennestään koulusta.

Sarjan näyttelijät ja tekijät ovat ottaneet Heikkalan hyvin vastaan ja hän on nauttinut työskentelystä muiden sarjan tähtien kanssa.

– On ollut todella mukavaa. Ihan hyvin on mennyt, ainakin tähän mennessä, hän naurahtaa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja