Mainos

Paavo Väyrynen: Keskusta on laitostunut ja kriisissä

Keskustan puheenjohtajaksi tähtäävä Paavo Väyrynen myöntää avoimesti, että hänen puolueensa on kriisissä heikentyneen kannatuksen takia. Hänen mukaansa puolueen tilanne on tällä hetkellä äärimmäisen epävarma ja vaarallinen.

Hänen mukaansa keskustan heikentyneeseen tilanteeseen on monia syitä, joita hän ei lähtenyt tämänaamuisessa Huomenta Suomen lähetyksessä erittelemään. Hänen mukaansa sitä tärkeämpää on suunnata katse tulevaisuuteen.

– Tavoitteenamme on voittaa kunnallisvaalit ja eduskuntavaalit sekä nousta eduskuntavaalien jälkeen suurimmaksi hallituspuolueeksi, Väyrynen sanoi Huomenta Suomessa.

Väyrysen mukaan eväät keskustan nousuun löytyvät hänen avullaan.

– Keskustan nousu tapahtuu samalla tavalla kuin presidentinvaaleissa. Meidän on löydettävä taas aatteellinen linja sekä innostava ja hyvä vaalitoiminta.

Väyrysen mukaan keskustan pitää ennen kaikkea uudistua.

– Meillä on suuri tarve uudistua. Olen kiertänyt kaikki Suomen kunnat ja keskusta on jopa hieman laitostunut. Meidän on parannettava tiedotustoimintaa. Puolueen johdon ja piirijärjestön johdon on oltava entistä enemmän vuorovaikutuksessa toisiinsa sekä keskustan kannattajiin, Väyrynen selvittää.

Keskusta järjestää puoluekokouksen ensi kuussa. Väyrynen pyrkii keskustan puheenjohtajaksi. Keskusta järjestää neuvoa-antavan jäsenäänestyksen puheenjohtajan valinnasta. Väyrynen toivoo, että puoluekokous noudattaisi jäsenäänestyksen tulosta, jos se on selvä.

(MTV3)

Katso keskustan kunniapuheenjohtajan Paavo Väyrysen haastattelu: (Huomenta Suomi 21.5.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.