Outo ilmiö: Omistajat soittelevat koirilleen kesken työpäivän!

Moni moderni omistaja skypettää koiransa kanssa.

Vain koiranomistaja tietää, miten onnelliseksi kotiin palaava omistaja tekee pienen nelitassuisen ystävän. Moni ei kuitenkaan halua, että koira viettää koko päivää kotona yksin. Ongelmaan on nyt ratkaisu: moni amerikkalainen lemmikinomistaja soittaa koiralle videopuheluita kesken päivän, kertoo Daily Mail.

Omistajat luovat lemmikeilleen omia tilejä Skype-palveluun ja määrittävät asetukset sellaisiksi, että puheluun vastataan automaattisesti. Esimerkiksi New Yorkissa asuva TomRoszkowski soittaa kotiin Pizza-nimiselle koiranpennulleen. Roszkowski halusi selvittää, mitä pieni terrieri-mäyräkoirasekoitus puuhaa päivisin.

– Olimme (naisystäväni kanssa) uteliaita ja halusimme katsoa, että kaikki on hyvin. Pian työkaverini kuitenkin alkoivat pistäytyä kyselemään, mitä Pizza tekee. Kun skypetän koiran kanssa, kaikki tulevat tervehtimään, Roszkowski kertoo.

Onko lemmikille soittaminen hyvä idea? Koiraekspertti AnnaWebbin mukaan soittaminen ja jutteleminen voi hämmentää lemmikkiä, koska hajuaistiinsa paljon luottava koira ei haista tuttua ihmistä.

– Jos se kuulee muttei näe sinua, se voi hämmentyä, Webb sanoo.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat