Mainos

Ota selvää omasta tähtikartastasi!

AstroTV on MTV3-kanavan uusi astrologinen ohjelma, jossa oikeat astrologit vastaavat katsojien kysymyksiin. Ota selvää omasta tähtikartastasi soittamalla astrologille!

Mietitkö koskaan onko oikealla ajoituksella merkitystä ihmissuhteissa ja uravalinnoissa? Haluaisitko ymmärtää omaa persoonaasi paremmin? Soita Astro-TV:n astrologeille numeroon 0600-11600 ja ota selvää mitä astrologinen karttasi sinusta kertoo!

Astro-tv:n astrologit päivystävät linjoilla viikon jokaisena päivänä klo 09:00-24:00. Soittamalla numeroon 0700-81600 puhelusi yhdistetään ensimmäiselle vapaana olevalle astrologille. Puhelun hinta on 1,95 € / min + pvm.

Astrologinen keskusteluohjelma Maikkarilla

Astro-tv -ohjelmaa esitetään MTV3 -kanavalla - ja maaliskuun aikana. Huhtikuun lopulla ohjelma palaa arkipäiviin. Ohjelmassa esiintyvät vuoropäivinä astrologit Kirsi, Riitta, Tapio, Timo ja Tuija sekä juontajat Iriz ja Katja. Ohjelman aiheet käsittelevät eri tähtimerkkejä ja ajankohtaisia astrologisia asioita. Ohjelmaan otetaan myös katsojapuheluita ja katsojat pääsevät keskustelemaan ohjelman astrologin kanssa omasta tähtikartastaan suorassa televisiolähetyksessä.

Voit katsoa AstroTV:n lähetykset myös videolta MTV3-Katsomossa

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.