Ostitko sinäkin? Joulun trendilelu sai äidit pöyristymään: "Tämä on ryöstö päivänvalossa"

Sosiaalisessa mediassa ollaan kohistu kansainvälisesti suosiota keränneestä yllätyslelusta, jossa monien äitien mukaan hinta-laatusuhde ei kohtaa. Aiheesta uutisoi muun muassa australialaissivusto Kidspot.

Joulun lahjakauppa alkaa pian käydä jo kuumana, kun vanhemmat pyrkivät saamaan lastensa suosikkilelut pukinkonttiin ennen niiden loppumista. Brittiäidit ovat kuitenkin olleet todella pettyneitä yhteen joulun hittileluista – nimittäin L.O.L. Bigger Surprise -yllätyslaukkuun.

L.O.L:in suuremman yllätyslelun voi tilata niin suurista ulkomaalaisista verkkokaupoista, kuten Amazonilta, kuin myös esimerkiksi Toys'R'Usilta, Verkkokauppa.comista ja Kärkkäiseltä.

Suomessakin voidaan puhua ilmeisesti ainakin jonkinlaisesta suosiosta, sillä ainakaan Kärkkäisellä yllätyslaukkulelua ei ole verkkokaupan mukaan enää tavarataloissa kuin yksittäisiä kappaleita jäljellä.

L.O.L. Bigger Surprise on kirjaimellisesti yllätyslaukku täynnä erilaisia yllätyksiä. Ostaja ei siis tiedä ostaessaan, mitä hän tarkalleen saa. Hintaa verkkokaupoissa lelulla taas on noin 105–120 euroa.

Useat brittiäidit ovat kuitenkin olleet sitä mieltä, ettei yllätyspaketin sisältö vastaa maksettavaa hintaa.

Joulun alla myydään kymmeniä erilaisia lelukalentereita. Saako niistä rahoilleen vastinetta? Katso arviomme alla olevalta videolta parin vuoden takaa. (Artikkeli jatkuu videon alla.)


"Tämä on ryöstö päivänvalossa"

Brittiäiti Natalie Harrison jakoi Facebookiin kuvan yllätyslaukun sisällöstä kuvatekstillä: "Kaikki, jotka ajattelette L.O.L Bigger Surprisen ostamista – tämän saatte".

Harrisonin jakamassa kuvassa näkyy kaksi pientä L.O.L-nukkea, yksi eläinnukke ja yksi vauva erilaisten peruukkien, tavaroiden ja muiden somisteiden kanssa.

Yksittäiset nuket maksavat verkkokaupoissa noin 12–25 euroa ja niiden mukana tulee yksi lisätavara, joten nopealla yhteenlaskulla yllätyspaketin hinta voikin tuntua tyyriiltä.

Harrisonin julkaisuun kommentoineet äidit olivat samaa mieltä.

– Saisin enemmän ostamalla pienet pallot erikseen, yksi äiti kommentoi julkaisuun.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on ryöstö päivänvalossa, ei missään nimessä, toinen kirjoittaa.

Harrisonin julkaisu on kerännyt jo tuhansia reaktioita, kommentteja ja kymmeniä tuhansia jakoja Facebookissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja