Mainos

Osallistu Lemmikit-testiryhmään!

Haemme Lemmikit-sivuston testiryhmään koiranomistajia testaamaan koirien hampaiden hoitoon kehitettyä ravintoa.

Samoin kuin meidän ihmisten, myös koiran hampaiden pinnalle muodostuu plakkia, joka kovettuessaan muuttuu hammaskiveksi. Jos plakki ja hammaskivi pääsevät riittävän kauan "muhimaan" koiran hampaissa ja ikenissä, syntyy ientulehdus, joka on vakavasti otettava sairaus ja joka vaatii aina eläinlääkärin hoitoa. Siksi koiran hampaista ja suuhygieniasta kannattaa pitää säännöllisesti huolta.

Helmi ja Pedigree kutsuvat testiryhmään 30 koiraa omistajineen testaamaan Pedigree Dentastix -tuotetta.

Tuote on kehitetty nimenomaan pitämään huolta koiran hampaista. Testiryhmäläiset testaavat tuotteita kahden viikon ajan.


Lue koirien hampaiden hoidosta kertova artikkeli sekä katso Pedigree Dentastix -tuotteiden tarkemmat tuotekuvaukset täältä ja ilmoittaudu mukaan testiryhmään. Valitsemme tuotteille 30 testaajaa, jotka testaavat tuotetta kahden viikon ajan sekä sitoutuvat raportoimaan tuloksista Helmessä. Perustele miksi kyseinen tuote sopii juuri sinun koirallesi.


Annettuja vastauksia voidaan julkaista myös valmistajan markkinointimateriaalissa. Testaajat saavat esiintyä nimimerkeillä.

Huom! Osallistuminen Helmen testiryhmään edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy nyt.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.