Mainos

Oppitunti 8: Aurinkopuuteri ja poskipuna

Aurinkopuuteri ja poskipuna tuovat kasvoille hehkua ja raikkautta. Molempia tarvitaan täydellisen meikin tekemiseen.

Levitä ensin aurinkopuuteri kasvoille ison siveltimen avulla, jolloin voit käyttää puuteria myös varjostukseen. Tyttömäinen poskipuna syntyy pienemmän siveltimen avulla. Pieni määrä punaa riittää.

Aurinkopuuteri

Aurinkopuuterilla voit muotoilla kasvojasi tai antaa niille sävyä. Aurinkopuuteri sopii hyvin myös kaulan tai dekolteen iholle, jos vaatteesi ovat avonaiset tai meikkivoiteesi liian tumma.

Levitä aurinkopuuteri kasvoille isolla siveltimellä samaan kohtaan, mihin yleensä levität poskipunan. Etene siis isoilla pyörivillä liikkeillä ohimon puolivälistä kohti poskipäätä.

Ei haittaa, vaikka levität aurinkopuuteria isommallekin alueelle, sillä aurinkopuuteri sopii myös varjostukseen.

Poskipuna

Puna antaa heleyttä ja raikkautta kasvoille. Nuoren naisen meikkiin sopii tyttömäinen ja raikas poskipuna, jota ei tarvitse

levittää kovinkaan paljon.

Levitä puna poskipunasiveltimellä korkeimpaan kohtaan poskipään päälle. Hyvin pieni määrä kerrallaan riittää. Jos levität poskipunaa liikaa, voit häivyttää sitä varovasti puuterin ja vipan avulla.

Älä unohda poskipunaa meikistäsi silloinkaan, kun poskesi punoittavat. Huolella tehty meikkipohja auttaa tässäkin tilanteessa.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.