Mainos

Oppitunti 13: Katse huuliin

Hymy on tärkein aikuisenkin naisen ilmeessä. Kaunis puna vetää katseen huuliin. Rajaa ja punaa huulet huolellisesti, niin meikkisi pysyy siistinä.

Rajausta ei tarvitse tehdä yhdellä viivalla. Pieni sahausmainen liike tekee lopputuloksesta luonnollisen ja pehmeän. Huulimeikin täydentää oman ihon väriin sopiva huulipuna, joka kannattaa levittää siveltimen avulla.

Huultenrajauksen tarkoituksena ei ole näkyä, vaan pitää huulipuna paikallaan ja korostaa huulten muotoa. Kauniisti rajattu suu on pehmeä ja sensuelli. Liian terävä rajaus tekee huulista kovannäköiset. Käytä siis rajatessasi kynää lappeellaan, sillä kärkiosan käyttäminen tekee lopputuloksesta kovan.

Huulten rajaaminen

Aloita huulten rajaaminen ylähuulesta. Huulten pohjustaminen meikkivoiteella tai paksulla puuterilla ei ole tarpeellista, vaan huulten painelu kevyesti puuteroidulla vipalla riittää. Huulet saavat pientä nostetta, kun rajaat ylähuulen aavistuksen verran oman huulenrajan yläpuolelta. Älä rajaa huulia yhdellä viivalla, vaan etene osissa. Pieni sahausmainen liike takaa parhaan lopputuloksen.

Huulten alaosan rajaaminen kannattaa aloittaa huulen keskiosasta. Rajaa ensin alahuulen toinen puoli ja kopioi sen jälkeen toinen puoli. Näin lopputuloksesta tulee symmetrinen.

Puna huulille siveltimellä

Huulten rajaamisen jälkeen, levitä huulille puna siveltimen avulla. Siveltimellä levitettynä huulipuna pysyy paremmin,

pigmentti tulee voimakkaasti esille ja puna levittyy hyvin. Siveltimen käyttö on tärkeää etenkin, jos huulilla on juonteita. Päivän mittaan punaa voi lisäillä suoraan puikosta. Lisäsävyä kaipaavat voivat lisätä huuliinsa vielä aavistuksen huulikiiltoa.

Juonteet piiloon

Huulten ihoa kannattaa myös hoitaa juonteiden häivyttämiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi. Voit käyttää huultenympärysihon hoitoon samaa voidetta, jota levität silmänympärysihollesi iltaisin.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.