Mainos

Opiskelijakortin saa pian ilmaiseksi! Ladataan älypuhelimeen sovelluksena

Toisen asteen sekä korkeakouluasteen opiskelijoille tarjotaan pian opiskelijakortti ilmaiseksi.

Digitaalinen opiskelijakortti tunnetaan nimellä Frank. Frank on vastannut korkeakouluopiskelijoiden korttien tuottamisesta vuodesta 2013 lähtien. Puoli vuotta sitten lanseerattiin digitaalinen opiskelijakortti Frank App. Sovelluksella on noin 37 000 käyttäjää.

Frankin taustalla ovat valtakunnalliset opiskelijaliitot SAMOK, SAKKI, SLL ja SYL.

– Opiskelijakortin tarjoaminen kaikille opiskelijoille on merkittävä uudistus – järjestöjen tehtävä on aina ollut palvella kaikkia opiskelijoita, ja tämä on merkittävä askel siihen suuntaan. Opiskelijajärjestöjen jäsenyyttä tullaan tietysti kehittämään edelleen, ja se on aina ollut paljon muutakin kuin opiskelijakortti, kertovat opiskelijajärjestöjen pääsihteerit tiedotteessa.

Aiemmin opiskelijakortti on ollut pankkikortin kokoinen kortti, joka on ollut opiskelijoille maksullinen. Digitaalinen kortti tulee kuitenkin olemaan opiskelijoille ilmainen. Digikortin saavat jatkossa kaikki toisen asteen ja korkea-asteen opiskelijat.

– Tavoitteenamme on saattaa opiskelijakortti kaikkien korkeakouluopiskelijoiden käyttöön ilmaiseksi ensi vuoden aikana. Toisen asteen opiskelijoille kortin tarjoaminen tapahtuu myöhemmin, mutta toki niin pian kuin se on mahdollista, kertoo Frankin toimitusjohtaja Tiia Lehtola tiedotteessa.

Frank App -sovellus palkittiin vastaikään Slushissa vuoden parhaana hyötypalveluna.


Lähde: SAMOK

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.