Mainos

Opettele rakastelemaan paremmin - yhdessä kumppanisi kanssa

Erotiikka on hauska asia, ja siinäkin voi kehittyä. Helmi-kaupan uudet eroottiset videot on tarkoitettu pariskunnille, jotka haluavat saada parempaa seksiä - jo huomenna.

Haluaisitko oppia rakastelemaan Kama Sutran oppien mukaan, saada kumppanisi kuumaksi intiimin hieronnan avulla tai opetella uusia tekniikoita, jotka takaavat paremman seksielämän? Helmi-kaupan uutuuselokuvat antavat yksityiskohtaisia ohjeita, kuinka makuuhuoneeseen saa aivan uudenlaista vipinää. Elokuvat ovat tyylikkään sensuelleja, joten ne sopivat hyvin kaikille. Nyt on aika unohtaa ujous ja opetella rakastamisen taito.

Uutuuselokuva Kama Sutra - Opas parempaan seksiin yhdistää muinaisen tiedon ja eksperttien neuvot elokuvaksi, joka opettaa uusia tekniikoita ja asentoja nautinnollisempaan seksi-elämään. Oikeat pariskunnat esittävät seksi-asentoja niin kuin ne on kuvattu muinaisessa tekstissä. Tämä viihdyttävä yhden tunnin ohjelma sisältää myös CD-levyn, jolla on elokuvan alkuperäinen musiikkiraita.

Katsokaa elokuva yhdessä ja kokekaa uusi seksuaalinen yhteenkuuluvuus. Sensuelli elokuva perustuu Sinclair Insituutin oppeihin. Instituutin päämääränä on auttaa pariskuntia saamaan parempi rakkauselämä.

Insituutin elokuvat sisältävät yksityiskohtaista ja simuloituja seksikohtauksia, jotka auttavat katsojaa ymmärtämään erotiikan mahdollisuuden.

Uutuuselokuva Eroottinen hieronta opettaa pariskuntia antamaan toisilleen intiimiä ja herkkää hieronta. Video opettaa kuinka

käyttää kosketuksen voimaa kiihotukseen ja tyydytykseen. Video on opettavainen ja eroottinen. Rakastuneet parit esittävät erilaisia hierontatekniikoita. Näet kuinka tutkia ja löytää uudelleen kumppanisi keho. Opit herättämään hänen nautintonsa sekä antamaan hänelle suuremman tyydytyksen.

- Eroottinen hieronta stimuloi halua seksiin

- Opi löytämään seksuaalinen energia käsistäsi

- Opi koskettamaan kumppaniasi tavalla, joka saa hänet laukeamaan

Uutuuselokuva Fantastista seksiä, osa 1 kertoo, kuinka harrastaa parempaa seksiä jo huomenna! Opi voittamaan ujous. Viettele kumppanisi ja luo seksuaalista jännitettä hauskalla ja kannustavalla tavalla. Opi uusia tekniikoita, joka tekee seksistä nautittavampaa. Katso elokuva yhdessä kumppanisi kanssa ja koe uusi seksuaalinen yhteenkuuluvuus.

Artikkelin tarjoaa: Helmi-Kauppa

Artikkelin tarjoaa: Helmi-Kauppa

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.