Opelin pikkuautovalikoima laajenee täysin uudella mallilla

Opelilla on pienten autojen luokassa tarjolla Corsa ja Adam. Nämä saavat nyt seurakseen täysin uuden Opel Karlin.

Opel Karlilla on kokonaispituutta alle 3,7 metriä, mutta se tarjoaa kuitenkin tilat viidelle. Takaistuinten ollessa käytössä tavaratilaa jää käytettäväksi 215 litraa ja istuimet taittamalla tila laajenee reiluun kuutioon.

Moottorina Karlissa on sitä varten suunniteltu kolmisylinterinen 1,0-litrainen ECOTEC-moottori, joka tuottaa 55 kW (75 hv) ja 96 Nm. Moottorissa on kiinnitetty paljon huomiota käyntiääniin ja värinöihin, ja valmistaja kehuu moottorin olevan monia nelisylinterisiäkin sivistyneempi äänimaailmaltaan.

Perusversio on Opelin mallistojen tyyliin nimeltään Enjoy. Vakiovarustukseen sisältyvät muun muassa ilmastointi, äänentoistojärjestelmä, vakionopeudensäädin sekä ohjauspyörän lämmitys. Noin 1600 euroa kalliimpi Cosmo-varusteversio tuo mukanaan alumiinivanteet, automaatti-ilmastoinnin ja kaksivärisen sisustuksen. Lisäksi molempien mallien vakiovarustukseen kuuluu kaistavaroitin, mäkilähtöavustin, kääntymisvalot ja ohjausta keventävä city-toiminto esimerkiksi pysäköintitilanteita varten.

Opel Karlin hinnat alkavat Enjoy-varustellun mallin 13 394 eurosta.

Lue myös:

    Uusimmat