Mainos

Onnistunut painonpudotus muutti naisen ulkonäköä sormia myöten: "Käteni näyttävät täysin erilaisilta nyt"

Neljässä vuodessa tapahtunut muodonmuutos on muuttanut nuorta naista niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. 

Sen jälkeen, kun Katie Lynnen äiti kuoli yllättäen vuonna 2013, nainen päätti muuttaa elämänsä suunnan. Hoitajana työskentelevä floridalaisnainen päätti, että nyt olisi aika päästä eroon lapsuudesta saakka kärsitystä ylipainosta. Näihin aikoihin Lynnen paino oli karannut käsistä lähes 130 kiloon.

Hoitajan ammatissaan nainen oli nähnyt monenlaisia kohtaloita ja tiesi tasan tarkkaan, mitä voisi tapahtua, jos muutosta ei tapahtuisi. Hän hakeutuikin mahalaukun ohitusleikkaukseen, joka ei kuitenkaan sujunut täysin suunitelmien mukaan, vaan toi mukanaan vakavia komplikaatioita. Keuhkokuumeesta ja tilapäisestä munuaisten vajaatoiminnasta huolimatta nainen toipui ja ja aloitti uuden elämänsä 60 kiloa hoikempana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen on käynyt läpi myös rintoihin ja ihoon kohdistuvia leikkauksia, jotka ovat tehneet Lynnesta aivan kuin uuden ihmisen.

– Vasta plastiikkakirurgisten leikkausten jälkeen ymmärsin, kuinka paljon olen jäänyt elämässäni vaille, Lynne kertoo Instagramissa, jonne hän on dokumentoinut muodonmuutostaan.

"Elämä on ihanaa, niin ihanaa!"

Puolitoista vuotta myöhemmin Lynne on edelleen tutustamassa uuteen vartaloonsa. Sen lisäksi, että hänen vatsansa löysä iho on poissa, hänen kasvonsa näyttävät täysin erilaisilta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mutta yksi asia, jota nainen ei osannut odottaa, yllätti hänet positiivisesti. Eräänä päivänä ajaessaan autoa hän huomasi, kuinka dramaattisesti hänen kätensä, etenkin hänen sormensa olivat muuttuneet.

– Olin ajamassa tänään kotiin ja katsoessani alas ymmärsin, että minullahan on hoikat sormet. Käteni näyttävät täysin erilaisilta nyt!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka ulkoinen muutos on ollut valtaisa, paljon on tapahtunut myös sisäisesti. Hänen elämänasenteensa ei voisi olla parempi, ja muodonmuutos on jättänyt naisen kasvoille hymyn, joka ei vähällä hyydy.

– Rakasta itseäsi aivan kuin et odottaisi jonkun muun tekevän sitä. Olen käyttänyt elämästäni tarpeeksi aikaa siihen, etten rakastanut sitä, kuka olin. En ymmärtänyt sitä ennen kuin vasta vähän vähän aika sitten. En pysty kertomaan, kuinka paljon onnellisempi olen nyt kuin ennen. Elämä on ihanaa, niin ihanaa, Lynne kertoo.

Videolta voit katsoa myös toisen onnistumistarinan! 

2:50

Lähde: Cosmopolitan

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.