Onko toisen naisen ajatteleminen seksin aikana pettämistä? Raati vastaa: "Jos ei muuten seksi toimi..."

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Miksi ihminen pettää – voiko pettää, jos rakastaa? "Tähän liittyy hirveän monia asioita"

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys raadille: Onko toisen naisen ajatteleminen seksin aikana pettämistä? Voiko minkään kiihottavan asian ajattelu olla pettämistä? Minkä?" kysyy nimimerkki Jepa.

Näin raati vastasi

"Ajatella saa mitä vaan, kunhan ei kerro toiselle osapuolelle, mitä kaikkea ajattelee. Ainakaan, jos se liittyy toiseen naiseen. Ei välttämättä ole sytyttävintä seksin aikana."
– Nainen, 53, eronnut

"No, jos mielessä pyörivät 100% ajasta kaikki muut paitsi oma muija, niin on syytä huolestua. Jotain on tuolloin pielessä. Mutta, jos muuten haluat naistasi aidosti, niin ei kai siinä mitään väärää ole."
– Nainen, 36, parisuhteessa

"Pettäminen ei ole vain fyysistä, himo on se, joka voi pettää. Jos himoitset jotain toista, niin se menee pettämisen puolelle. Jos aidosti rakastat ja omistaudut vain sille yhdelle, se on sitä rakkautta."
– Nainen, 25, kihloissa

"Ei todellakaan ole pettämistä. Anna mielikuvituksen laukata vapaasti. Minäkin mietin välillä seksin aikana heitä: Vin Diesel, Jason Momoa, Al Pacino (nuorena)... Oman tunnetilan mukaan. Tämähän on eräänlaista yhden ihmisen roolileikkiä."
– Nainen, 36, avoliitossa

"Kyllä se on. Miksi olisi tarve ajatella toista naista seksin aikana? Silloinhan sitä todellisuudessa himoitsee sitä toista. En kyllä haluaisi, että naiseni harrastaa kanssani seksiä himolla, joka johtuisikin siitä, että hän on ajatellut toista miestä."
– Mies, 35, parisuhteessa

"Jokainenhan ajattelee, mitä ajattelee, minkä sille mahtaa? En tiedä, kuinka yleistä on sitten ajatella muita seksin aikana?  Eihän siinä hetkessä hirveästi ajatella mitään, minä en ainakaan ajattele."
– Mies, 38, parisuhteessa

"Miksi edes harrastaa seksiä ihmisen kanssa, jos ei pysty olemaan läsnä sillä kaikkein intiimeimmällä hetkellä?"
– Mies, 31, tapailee

"On ja ei. Jos ei muuten seksi toimi, mutta rakastaa toista, niin ajattelu on varmaan ok, että saa 'suoritettua'. Nämä ovat aina vaiheita ja menevät ohi. Silloin ei ole ok, jos haluaa olla tämän toisen kanssa ja sitä miettii siksi. Silloin kannattaa jo erota."
– Mies, 40, sinkku

"Jokainen piirtäkööt omat rajansa pettämiselle. Lähtökohtaisesti mielestäni jokainen haaveilkoot seksin aikana siitä, mistä tykkää. Ajatusleikki ja vertauksena: eihän rikoksen suunnittelukaan ole rikollista toimintaa, kun se tapahtuu vain ajatuksen tasolla."
– Mies, 27, parisuhteessa

"Mielestäni voi olla, jos ajattelee naapurin Liisaa tai vaimon parasta kaveria. Tai ainakin todella epäkunnioittavaa. Jos ajattelee jotain pornonäyttelijää, niin ei niinkään. Joskus pitää ajatella jotain kiihottavaa pysyäkseen mukana. Oli se pettämistä tai ei, niin ei sitä kukaan halua kuulla, että oma kumppani ajattelee jotain muuta seksin aikana."
– Nainen, 35, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat