Miksi mies, joka ei aiemmin kiinnostanut ketään, alkaa yhtäkkiä viehättää? Naisraati vastaa: "Nythän sinussa on jotain tavoiteltavaa..."

Tamperelainen Juhani kertoo, mitä naiset hakevat seksityöntekijän makuuhuoneesta 3:19
Video: Tamperelainen Juhani kertoo, mitä naiset hakevat seksityöntekijän makuuhuoneesta

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys naisille: olen 40+ mies, joka ei nuorempana ole ollut kovin suosittu naisten keskuudessa. Miksi nyt yhtäkkiä on vientiä sekä omanikäisten että 20-vuotiaiden keskuudessa?

Olen onnellisesti naimisissa ja joutunut kieltäytymään suorista seksiehdotuksistakin! Miksi mies, joka ei aiemmin kiinnostanut yhtään, alkaa yhtäkkiä kiinnostaa?" kysyy nimimerkki Saavuttamaton.

Näin raati vastasi

"Mahdollisesti iän tuoma kokemus ja karisma on se, joka naisia kiinnostaa. Voisin kuvitella, että iän ja elämänkokemuksen tuoma rauhallisuus saattaa vaikuttaa siihen, että naiset kiinnostuvat."
– Nainen, 25, naimisissa

"Naiset huomaavat kyllä äkkiä, kuka on kokenut ja kuka ei ole. Yksikään nainen ei halua ihmistä, joka viestittää olevansa 'kokematon' ja mahdollisesti epätoivoinen. Onnittelut, olet kypsynyt ja miehistynyt! Olisit iloinen saamastasi huomiosta."
– Nainen, 36, parisuhteessa

"Olisikohan vastaus siinä, että kun olet onnellisesti naimisissa eikä ole tarvetta saada sitä seksiä muualta, niin silloin sitä sitten onkin tarjolla."
– Nainen, 54, naimisissa

"Iän ja pitkän parisuhteen myötä itsevarmuutesi ja 'naisenkohtelutaitosi' lienevät kehittyneet. Elämänkokemus opettaa. Hyvin yksinkertaista. Parikymppiset hakevat osaavaa ja kokenutta rakastajaa, vanhemmat kokenutta ja osaavaa kumppania."
– Nainen, 36, naimisissa

"Useat 40+ -ikäiset miehet ovat ohittaneet nuoruuden ulkonäkökeskeisen aikakauden ja huokuvat tasaista itseluottamusta. Nainen, ikää katsomatta, aistii avarakatseisuuden ja tulkitsee sen niin, että saa itsekin olla hyväksytysti sellainen kuin on. Turn-on!"
– Nainen, 41, avioliitossa

"Sukupuolesta riippumatta ihmisellä on metsästysvietti. Nythän sinussa on jotain tavoiteltavaa."
– Nainen, 43, sinkku

"Yksi teoria: usein nuoret naiset pitävät 'tuhmista pojista'. Kiltit miehet eivät sytytä useimpaa. Kun ikää tulee, halut ja toiveet muuttuvat. Kiltit miehet ovat lähes kaikkien aikuisten naisten toive. Jotkut onnekkaat naiset ymmärtävät tämän jo nuorena."
– Nainen, 32, parisuhteessa

"Eivät 'naiset' ole yhtä isoa massaa. Vaikea vastata toisten puolesta. Ole tyytyväinen. Ei kannata aina valittaa. Jos olet varakas, se kyllä houkuttelee joitain naisia kuin hunaja mehiläisiä."
– Nainen, 42, parisuhteessa

"Sinuun on ilmeisesti iän myötä tullut charmia, mitä ei ehkä vielä nuorempana ollut, ja ajan myötä lisää itsevarmuuttakin, joka viehättää vastakkaista sukupuolta."
– Nainen, 65, ei suhdestatusta

"Iän tuoma kokemus ja varmuus sekä avioliiton onni paistavat varmasti ulospäin. Tämä viehättää monia, ja saa sinut näyttämään ideaalilta kumppanilta parisuhteeseen, tai miksei vain seksiin."
– Nainen, 25, avoliitossa

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat