Onko tämä muusikko Geri Halliwellin uusi rakas?

Ex-Spaissari Geri Halliwell on bongattu illallistamasta Black Eyed Peas -yhtyeestä tutun Will.i.amin kanssa.

Entinen Spice Girls -tähti, muotisuunnittelija Geri Halliwell, 39, on bongattu päivällisellä Black Eyed Peas -tähti Will.i.amin, 37, kanssa. Silminnäkijät vakuuttavat, että kyseessä oli varmasti treffit, sen verran lämpimältä parin välit vaikuttivat.

Paraikaa brittien The Voice -sarjaa tuomaroiva Will.i.am ja viisivuotiaan Bluebell-tytön äiti Halliwell illallistivat ja juhlivat Rose ClubillaLontoon keskustassa. Läsnäolijoiden mukaan he eivät halunneet tulla nähdyiksi yhdessä.

– Vaikutti ehdottomasti siltä, että he olivat treffeillä. He kikattivat paljon yhdessä ja nauroivat koko illan. He saapuivat eri teitä ja lähtivät eri aikaan sen jälkeen, kun kuulivat paparazzien saaneen vihiä tilanteesta, silminnäkijä kertoo Metro-lehdelle.

2012 poikaystävästään Henry Beckwithista kahden ja puolen vuoden seurustelun jälkeen Halliwell on pysytellyt sinkkuna – vaikkakin hänet bongattiin illalliselta mysteerisen miehen kanssa Mayfairissa aiemmin tässä kuussa. Aiemmin tähti on deittaillut muun muassa Robbie Williamsia ja on ollut kihloissa italialaisen miljonääri Fabrizio Politin kanssa.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja