Mainos

"Onko tämä edes totta?" – hullun halpa bensa nostaa kuumetta

Lohjalla nähdään huomenna kenties ennätyksellinen bensajono, kun paikkakunnalla myydään polttoainetta alle euron litra.

Tarjouksen ehdot:
- Tarjous koskee bensiini- ja dieselpolttoaineita sekä E85-etanolia.

- Vain henkilöautoja tankataan tarjoushintaan. Tankkaus tapahtuu ainoastaan kiinteään polttoainesäiliöön, ei irtosäiliöihin tai kanistereihin. Gasumin työntekijät huolehtivat tankkauksesta.

- Tankkaaminen alennetulla hinnalla päättyy noin klo 12, kaikille jonottamaan saapuville ei pystytä takaamaan polttoainetta alennettuun hintaan.

- Jotta paikalla ei tarvitsisi jonottaa turhaan, Gasumin työntekijät arvioivat kello 11, kuinka paljon jonossa olevia autoja ehditään tankkaamaan viimeisen tunnin aikana.

Bensiini- ja dieselpolttoaineita sekä E85-etanolia biokaasun myydään 0,963 euron hintaan Tytyrin ABC GrilliMarket -asemalla. Tarjoushinta on voimassa aamukahdeksasta puoleenpäivään.

Kiinnostus halpaan bensaan on ollut näkyvissä Tytyrin asemalla jo tänään.

–Jonottajia ei sentään ole vielä ollut, kommentoi ABC Tytyrin apulaisliikennemyymäläpäällikkö Ville Huovinen perjantaina iltapäivällä.

–Mutta puhelimitse on tullut paljon tiedusteluja, että onko tämä edes totta.

Bensatempauksen takana on kaasuyhtiö Gasum. Tempauksella halutaan kiinnittää huomio biokaasun edullisuuteen, polttoainetta näet myydään biokaasun hinnalla.

Tytyrin -asemalla on kampanjapäivänä poikkeukselliset liikennejärjestelyt.  Asemalle ajetaan aamulla kello 6.30 alkaen vain Tytyrinkadun kautta, jonne rakennetaan tapahtuman ajaksi jonotuskaista. Gasum huomauttaa, ettei se voi luvata tarjoushintaista polttoainetta kaikille jonottajille, sillä myynti lopetetaan noin kello 12.

Aiotko mennä jonottamaan halpaa bensaa? Lähetä meille kuva bensajonosta numeroon 16316 tai sähköpostiosoitteeseen: kuvat@mtv.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.