Onko syyskuussa liian aikaista aloittaa joulun odotus? Ei Carolinen mielestä – näin hurjia koristeluja ei usein näe: "Minua vain naurattaa ihmisten paheksunta"

Walesilaisnainen on aloittanut joulun pyhien odotuksen koristelemalla kotinsa teeman mukaisesti. Varoituksen sana, nainen hyppäsi koristeineen jouluisen somistamisen syvimpään päätyyn.

Caroline Gabe, 46, on keksinyt värikkään tavan piristää perhettään, joka on viettänyt pääsääntöisesti keskenään karanteenissa elämää maaliskuusta lähtien. Elokuun vaihduttua syyskuuhun perheenäiti päätti koristella perheen kodin joulukoristeilla. Koristeisiin kuuluu muun muassa 3 000 kaikissa joulun väreissä loistavaa ulkovaloa.

Kuluneen vuoden Caroline on haalinut nettikauppojen syövereistä monenlaisia koristeita. Erikoisimmat tilaukset ovat tulleet Yhdysvalloista asti. Nyt perheen etupihaa koristavat tuhannet vilkkuvat lamput, kimalteleva glitterlumi, lähes kaksi ja puolimetrinen puhallettava lumiukko, unohtamatta tietenkään joulupukkia ja tämän rekeä vetäviä poroja. Voit katsoa yltä olevalta videolta, miltä perheen etupiha näyttää nyt.

– Olen joka vuosi ajoissa joulukoristeiden kanssa, mutta tämä on jopa minulle aikaista! Caroline sanoo.

Perheen kolmen lapsen Jackin, 23, Harryn, 12 ja Theon, 5, iloksi olohuoneeseen on jo hyvissä ajoin pystytetty muovinen joulukuusi. Se saa seistä paraatipaikallaan loppuvuoden.

– Joulu on ihanaa aikaa, jopa jo syyskuussa!

Ainakin yksi koriste puuttuu vielä. Caroline on tilannut Yhdysvalloista jouluisen T-Rexin, joka saapunee kuun lopulla. Hän arvioi, että on käyttänyt vähän päälle 1000 euroa koristeisiin.

Koristeiden pystyttäminen oli oma operaationsa ja työ vei lopulta kahdeksan tuntia.

Saako joulun vieton aloittaa jo syyskuussa?

Carolinen mukaan talon ohi ajavat ihmiset ovat avoimesti paheksuneet koristeita. Hän ei kuitenkaan välitä tuntemattomien kritiikistä ja monet naapurit ovat kiitelleet naista tämän yrityksestä piristää naapurustoa.

– Minua vain naurattaa ihmisten paheksunta ja haluaisin hankkia vielä lisää koristeita!

Aikoinaan lähihoitajana toiminut Caroline perheineen on joutunut eristäytymään kotiinsa, koska perheen kuopuksella Theolla on viime vuonna sairastetusta keuhkokuumeesta vaivaamaan jäänyt astma ja niinpä tämä kuuluu koronan riskiryhmään.

– Koristeet ovat vain jotain piristävää tähän vuoteen, joka on ollut aivan kamala, Caroline kertoo.

Lähde: Kameraone


Lue myös:

    Uusimmat