Onko mies hyvä sängyssä? Tarkkaile näitä merkkejä, niin tiedät!

Näet upean uroksen baarissa ja viet hänet kotiisi jatkoille. Ilta on loistava ja asiat etenevät vauhdikkaasti – kunnes koet suuren pettymyksen, kun mies onkin elämäsi huonoin rakastaja. Näitä merkkejä tulkitsemalla tiedät etukäteen, kuinka hyvä mies on sängyssä.

Joskus olisi ihana tietää, onko mies hyvä sängyssä, ennen kuin asia etenee niin pitkälle, että voisi olla omakohtaisia kokemuksia. Ulkonäköhän ei suoraan kerro mitään siitä, minkälaista kyytiä olisi odotettavissa. Onneksi on olemassa joukko hienovaraisempia merkkejä. Se miten mies syö, tanssii, kävelee tai koskettaa sinua kertovat tarkkaavaiselle mitä olisi luvassa, paljastaa seksikirjailija Tracey Cox.

Voileipäseksiä vai suklaaunelmia?

Superseksiä-kirjan kirjoittaja luottaa siihen, että ruokailutottumukset kertovat paljon makuuhuonetouhuista. Hyvä ruokahalu on usein yhteydessä halukkaaseen libidoon. Myös tapa miten mies syö, on verrannollinen sänkypuuhiin. Tarkkaile, miten mies syö ruokansa. Nauttiiko hän jokaisesta suupalasta vai hotkaiseeko hän ateriansa kuin koira? Jos mies on ennakkoluuloinen, eikä halua kokeilla mitään uutta ruokalajia, makuuhuoneessakaan tuskin on tarjolla mitään erikoisuuksia

– Voileipätasoista ruokaa, voileipätasoista seksiä, tokaisee Cox kirjassaan.

Vielä pahempia ovat ne miehet, jotka lähettävät ravintolassa ruoan monta kertaa takaisin keittiöön, valittavat ja nirsoilevat kaikesta. Kuvittele minkälaista valitusta olisi tarjolla makuuhuoneen puolella! Parasta on, jos mies jakaa ruokaa kanssasi. Jos hän tarjoaa sinulle parhaan palan pääruoastaan tai syöttää lusikalla suklaajälkiruokaa, älä päästä tätä miestä käsistäsi.

Mamboa vaakaan ja pystyyn

Tanssi on kuin seksiä pystyasennossa, ja liike paljastaa miehen makuuhuonekyvyistä paljon. Jos mieheltä puuttuu itsevarmuutta, näkyy se suoraan tanssin askeleissa. Jos hän ei osaa liikuttaa alavartaloaan, ei sitä tapahdu makuuhuoneessakaan. Havittele miestä, joka osaa liikuttaa lantiotaan. Syytä tarvitsee tuskin vääntää rautalangasta.

Vastakohta on mies, joka on liian täynnä itseään ja toivoo jokaisen kiinnittävän huomion vain häneen. Makuuhuoneessa tämmöinen mies on liian keskittynyt itseensä, ettei hän ehdi huomaamaan kumppaniaan.

Katse syvälle silmiin

Keskustele miehen kanssa ja tarkkaile miten hän ilmaisee itseään. Mitä ulospäin suuntautuneempi hän on, sitä paremmin hän osaa kommunikoida myös makuuhuonepuuhissa. Mies, joka on sosiaalisesti taitava ja rento ihmisten kanssa, ei turhia jännitä myöskään sängyssä. Monotoninen ja innoton, yksi-ilmeinen mies on harvemmin se kaikista innostavin kumppani sängyssäkään.

Katsekontakti on tärkeä. Jos mies katsoo sinuun, kun puhutte ja on kiinnostunut myös sinun sanomisistasi, on hän sitä myös intiimissä tilanteessa. Jos mies valitsee ravintolassa pöydän, jossa hän istuu kasvot sinuun päin ja selkä muihin, pidä tästä miehestä kiinni. Hän ei turhaan halua katsella muita, sillä on kiinnostunut vain sinusta. Liika on kuitenkin liikaa. Jos tuijotus tekee olosi epämiellyttäväksi tai hän tuijottaa sinua uhmakkaasti, on todennäköistä, että hän on dominoiva myös makuuhuoneessa.

Jos mies seisoo lähellä, osoittaa kiintymystään luontevasti myös kavereitaan kohtaan, on hän tunteikkaampi ja rakastavampi myös makuuhuoneessa. Superseksiä-kirja vinkkaa myös, että lähellä seisova mies on valmis suhteeseen, mutta kauaksi jäävä ehkä pelkää päästää ketään lähelleen.

Eroottinen mies pujottaa sormensa sormiesi väliin, tunteellinen, muttei välttämättä yllättävä mies pitää kättäsi kämmen kämmentä vasten. Haalea rakastaja tai sitoutumispelkoinen mies pitelee kättäsi huolimattomasti sormenpäillään. Tai sitten hän ei vain ole kiinnostunut.

Innokas suutelija, innokas rakastaja

Ratkaisevaa on se, miten hän suutelee. Jos suudelma on kamala, ei kannata jatkaa sen pidemmälle. Jos suudelma puolestaan vie jalat altasi, niin vie seksikin.

Mies joka ottaa kasvosi käsiensä väliin ja katsoo sinua syvälle silmiin ennen suudelmaa, on sielultaan romantikko tai intensiivinen rakastaja, joka vaatii täyttä vastavuoroista keskittymistä. Mies, joka suutelee ja samalla hyväilee selkääsi tai vaikka vyötäröäsi, on seksuaalisesti erittäin lupaava. Parasta on kuitenkin, jos suudelmissakaan mies ei ole yksitoikkoinen tai monotoninen, vaan elää mukana tilanteessa ja tunteessa.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Tracey Cox: Superseksiä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja