Onko Jennifer Lopez kateellinen Steven Tylerille?

Tuore American Idol -tuomari Jennifer Lopez on huhujen mukaan kiukkuinen kollegansa Steven Tylerin saamasta huomiosta. Lopezista tuntuu, että Tyler vie kaiken huomion American Idolin uudella kaudella.

American Idol -sarjan uusi tuomaristo tulee silminnähden hyvin toimeen, mutta totuus saattaa olla toinen. Tuomariston ainoa nainen, Jennifer Lopez, on sisäpiiriläisen mukaan kateellinen toisen tuoreen tuomarin, Aerosmith-rokkari Steven Tylerin, saamasta huomiosta.

– Tämän piti olla Jenniferin suuri paluu julkisuuteen. Koko uudistettu show rakennettiin hänen ympärilleen, mutta nyt huomio kohdistuu Steveniin vuorokauden ympäri, sisäpiiriläinen supatti Popeater.cominRob Shuterille.

Yleensä huomio kohdistuu Lopeziin, mutta nyt tähti on nyreissään, sillä Aerosmith-legenda kiinnostaa kaunotarta enemmän.

– Hän on ihmeissään siitä, miten tämä on voinut tapahtua ja hän on tehnyt erittäin selväksi tuottajille, että kameroiden pitää viettää enemmän aikaa ihaillen Jenniferin suosikki-idolia – häntä itseään!

Tuomaristoon kuuluu myös vanha tuttu Randy Jackson.

MTV3/Helmi

Lähde: popeater.com

Kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja