OnePlus vahvisti: Lovinäyttö seuraavassa puhelimessa

OnePlus 6 sisältää vahvistetusti lovellisen näytön, josta The Verge on vastikään julkaissut ensimmäisen virallisen kuvankin. OnePlus niin ikään kertoi, miksi loveen on päädytty.

Vaikkei Apple ensimmäisenä lovea älypuhelimen näyttöön lisännytkään, aloitti iPhone X lopulta todellisen näyttölovibuumin, josta innostuneena myös OnePlus on seuraavaan malliinsa sellaisen lisäämässä. Päätöstä pohdittiin pitkään ja hartaasti, mutta loppujen lopuksi asian ratkaisi käytännöllisyys sekä näyttötila.

”Tässähän on käytännössä kyse ilmoituspaneelin siirtämisestä ylöspäin, mikä antaa käyttäjille enemmän tilaa itse näytöllä”, kommentoi OnePlussan Carl Pei The Vergelle.

Android-valmistajia on hiljattain kritisoitu loven lisäämisestä älypuhelimiin ilman todellista tarkoitusta, mutta OnePlussalta vakuutetaan, että heidän tapauksessaan tilanne on toinen. Yhtiö kertoi myös, että lovi sisältää totuttuun tyyliin kuulokkeen, etukameran sekä valoisuussensoreita, minkä lisäksi lovi on ”suurempi kuin Essential Phonessa, mutta pienempi kuin iPhone X:ssä”. Loven tarkat mitat ovat Carl Pein mukaan 19,616 x 7,687 millimetriä.

OnePlus on lisäksi testannut suosituimpia Android-sovelluksia lovea varten tehtävät muokkaukset mielessään, jonka lisäksi suunnitelmissa on ikään kuin naamioida lovi kuvia ja videoita tiirailtaessa, jotta se ei häiritse katselukokemusta. Carl Pein mukaan OnePlus ei ole apinoinut Applea, mutta myöntää, että iPhone X:n ansiosta lovellinen näyttö on yleistynyt nopeammin. Nykytrendistä poiketen OnePlus 6 sisältää kuitenkin edelleen 3,5 millimetrin perinteisen kuulokeliitännän.

Nyt tietoon tullut loviuutinen on ensimmäisiä virallisesti vahvistettuja tietoja OnePlus 6:sta jo pitkään jatkuneiden huhujen jatkoksi. Aiemmin uutisoimme esimerkiksi vahvistamattomista, mutta perin järkevältä kuulostavista teknisistä yksityiskohdista, jotka ponnahtivat julkisuuteen Kiinasta.

Huhujen mukaan OnePlus 6 sisältäisi 6,28 tuuman AMOLED-näytön ja saattaisi jopa tuplata RAM-muistin määrän edeltävään malliin verrattuna. Takakaksoiskameran puolestaan huhutaan koostuvan 16 ja 20 megapikselin kameroista f/1,7-aukoilla, kuten jo nykyisin myytävässä OnePlus 5T:ssä. Etukameran tarkkuus kasvaisi 20 megapikseliin, ja se olisi varustettu f/1,7-aukolla.

The Vergen julkaisema kuva on ensimmäinen virallinen katsaus OnePlus 6 -älypuhelimeen, mutta vuotokuvia on julkisuudessa jo muutamia.

OnePlussan seuraavaa älypuhelinta odotetaan julkistettavaksi viimeistään kuluvan vuoden kesällä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja