Omenainen porsas 20.9.2000

Toim. Ari Malmberg

500 g porsaan ulkofileetä
(tai suikaloitua muuta porsaanlihaa)
4 valkosipulin kynttä murskattuna
2 kuivattua chiliä hienonnettuna
2 rkl soijakastiketta
1 rkl öljyä
2 sipulia
2 omenaa
1 sitruunan mehu
200 g kiinankaalia
tuoretta korianteria

1. Leikkaa porsaanulkofile neljäksi pihviksi.
2. Sekoita valkosipulista, hienonnetusta chilistä, soijasta ja öljystä marinadi.
3. Marinoi pihvejä (tai porsaanlihasuikaleita) muutaman tunnin ajan.
4. Leikkaa sipuli siivuiksi ja raasta omena. Lisää omenaraasteeseen heti sitruunan mehu, jotta raaste ei tummuisi. Leikkaa kiinankaali suikaleiksi.
5. Kuumenna paistinpannu ja paista marinoitu liha ja sipulisiivut lähes kypsiksi.
6. Lisää omenaraaste ja kiinankaali.
7. Anna paistua hetki, kunnes kiinankaali on pehmennyt.
8. Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoa keitetyn riisin kera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja