Oman elämänsä Suurin pudottaja: Hervottoman kokoisesta mäyräkoirasta tuli julkkis – laihtui 20 kiloa!

Dennis-niminen mäyräkoira on noussut inspiraatioksi kaikille painoaan pudottaville. Reilusti ylipainoinen hauva pudotti painoaan uskomattomat liki 20 kiloa!

Mäyräkoirat ovat tunnetusti pienikokoisia, mutta ihmisten ruoalla ja herkuilla lihotettua Dennis-koiraa ei enää mäyräkoiraksi tunnistanut.

25 kiloa painanut Dennis onnistui kuitenkin sanomaan hyvästit ylimääräisille kiloille. Sosiaalisessa mediassa hehkutettu koira joutui myös käymään kirurgin pakeilla, jotta kaikki ylimääräinen iho saatiin poistettua jättimäisen painonpudotusurakan jälkeen.

Denniksen paino alkoi nousta, kun se jätettiin omistajansa sedän hoitoon. Setä syötti lemmikille vaarallisia määriä ihmisten ruokaa sekä rasvaisia koiranherkkuja.

Vuoden kestäneen laihdutusurakan päätteeksi Dennis on kuitenkin takaisin normaalipainossaan. Sen omistaja, ohiolainen Brooklyn Burton, onkin onnellinen lemmikkinsä uroteosta.

– Nyt se voi mennä ylös ja alas portaita, Burton hehkutti WSYX-asemalle.

Onnistumisen taustalla on ollut erittäin tiukka ruokavalio sekä intensiivinen liikunta.

Sosiaalinen media on ottanut Dennis-koiran onnistumisen omakseen: mäyräkoiran kuvia voi etsiä Twitteristä esimerkiksi hashtagilla #dennisthedachshund.

Lue myös:

    Uusimmat