Oma kulta kainaloon? Lukijat kertovat, mistä kesäheila löytyy

Lavatanssit, hiekkaranta, kaverin järjestämät juhlat, kesäfestarit ja aurinkoinen terassi... Kesän korvalla tunteet alkavat käydä kuumina ja oman kumppanin kaipuu korostuu. Näistä paikoista nainen löytää lukijoiden mukaan kesämiehen, eli oman kullan kainaloon.

Helmi kysyi lukijoiltaan, mistä parhaan kesämiehen löytää ja pyysi jakamaan vinkkinsä vielä omaa heilaansa metsästäville. Kesä on vasta aluillaan – nyt on oikea aika aloittaa tiirailu!

Naislukijoiden (36 prosenttia vastanneista) mukaan kesämies voi löytyä mistä vain. Moni muistuttikin vastauksissaan: Tärkeää ei ole paikka, vaan se, mitä tapaamisesta kehkeytyy!

29 prosenttia luotti kavereihinsa ja kertoi miehen löytyneen ystävän järjestämistä juhlista. 20 prosenttia kertoi terassin olevan paras paikka metsästykseen, 15 prosenttia taas luotti festivaalien laajasta kävijäkunnasta löytyvän oikean kesäkollin.

Lavatanssit ja hiekkaranta

Suurin osa, 36 prosenttia vastaajista vastasi miehen löytyvän jostain muualta kuin annetuista vaihtoehdoista: festareilta, juhlista tai terassilta. Vastauksien joukosta nousi kaksi kohtaamispaikkaa ylitse muiden: lavatanssit ja ranta.

– Lavatansseista tietty! Sieltä löytää miehen, joka tykkää tanssahdella – kunhan vain ei pullonkorkkia liikaa auo.

– Lavatansseista. Viime kesänä löysin, mutta hukkasin myöskin, kun en tajunnut numeroa pyytää.

– Rannalta! Tapasin kivan miehen viime kesäkuun alussa Hietsussa, ja kesä oli kiva!

– Rannalta tietysti. Bongaa sopiva ja laula sille "tule, tule poika uimaan...

Kaverin pihajuhlista

29 prosenttia uskoi parhaan miehen löytyvän tutun kautta. Kaverin tuntema mies oli vastaajien mielestä turvallisempi vaihtoehto – ja ainakin esikarsinta oli jo suoritettu.

– Jos vaikka kaverini kaveri tuntee tyypin, niin onhan se turvallisempaa kuin iskeä joku suoraan lennosta. Kun en muutenkaan suosi kertakäyttöajattelua, en halua myöskään kertakäyttöihmissuhteita. Ei siis kesäkissoja eikä kesämiehiä minulle!

Festareilta

15 prosenttia kertoi miehen löytyneen festarien laajasta valikoimasta. Kesäfestareiden tuhansien kävijöiden joukossa ei ainakaan vaihtoehdot olleet vähissä.

– Monet, monet, monet tuttavani ovat onnistuneet löytämään ihastuttavan kesäheilan festarihuumassa. Valitettavasti tämä "onni" vain ei ole osunut vielä omalle kohdalle... Mutta katsotaan, mitä tämä kesä tuo tullessaan!

– Festareilla oli yli 90 000 kävijää ja lääniä riitti, mutta törmättiin sattumalta toisiimme yhteensä 4 kertaa ja lopulta herrasmiehenä saattoi minut kotiin.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja