Olivia Wilde avoimena: Harrastan seksiä kuin maratoonari!

Näyttelijä Olivia Wilde kertoi rohkeasti villistä seksielämästään nykyisen poikaystävänsä kanssa. Samalla tähti kertoi, kuinka hänen halunsa kuihtuivat ex-miehen kanssa.

Näyttelijä Olivia Wilde, 28, paljastaa näytelleensä onnellisuutta ex-aviomiehensä, elokuvaohjaaja ja italialaisprinssi Tao Ruspolin, 36, seurassa kahdeksan vuotta kestäneen avioliiton loppupuolella. Pari erosi vuonna 2011. Tähti avautui julkisesti seksielämästään Glamour-lehden järjestämässä These Girls -monologi-illassa.

– Minusta tuntui kuin vaginani olisi kuollut. Kytketty pois, sammutettu… Sukulaisille voi kyllä joulupöydässä valehdella ja kertoa, että kaikki kotirintamalla on ihanaa. Mutta vaginalleen ei voi valehdella, Wilde lataa.

– Joskus vaginasi voi vaimeta. Silloin tiedät, että sinun on aika lähteä. Ei ole mitään syytä uhrata naiseutta ja naisellisuutta jostain oudosta velvollisuudentunteesta. Minusta tuntuu, että liian monet tekevät niin, Wilde lisää.

Nyt Wilde on seurustellut yhdeksän kuukautta Jason Sudeikisin kanssa ja on onnellisempi kuin koskaan. Näyttelijä kertoi tilaisuudessa olevansa "autuaan, toiveikkaan, villin rakastunut" ja paljasti, että hän ja Saturday Night Live -tähti harrastavat seksiä "kuin kenialaiset maratonjuoksijat".

– Sukuelimillä ajattelu ei ole miesten yksinoikeus, Wilde sanoo.

Myös Sudeikis on ollut kerran naimisissa: hän erosi näyttelijä-käsikirjoittaja Kay Cannonista 2010. Parilla ei lähipiirin tietojen mukaan ole suunnitelmia mennä naimisiin.

AVA

Lähde: Vulture.com, Usmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat