Oletko touhukas äiti vai menevä uranainen? Tässä meikkivinkit kiireiselle naiselle!

Herätyskello pärähtää soimaan, tekisi mieli torkuttaa, mutta apua! Kello vispaa hurjaa vauhtia eteenpäin, aamupala pitäisi syödä ja suihkussakin käydä, lapsetkin usuttaa koulumatkalle.. Miten ihmeessä sitä ennättäisi itseään tässä hötäkässä ehostaa? Lue vinkit, mihin kiireen keskellä ehostuksessa kannattaa panostaa, kun minuutteja on vain rajoitettu määrä jäljellä.

Joskus tuntuu siltä, ettei aamuisin aikaa riitä mihinkään: ei aamupalaan, ei suihkuun tai edes hampaiden pesuun – saatikka sitten meikkiin. Olit sitten aamu-uninen sielu, touhukas äiti tai kiireinen uranainen, jonka olisi aikaa sitten pitänyt olla jo jossain muualla, älä kuitenkaan juokse ulos tukka putkella ajatellen, että oma ulkonäkö tulisi uhrata ensimmäisten joukossa. Jo pari pientä kikkaa saa ilmeesi piristymään: lue vinkit, miten panostat ehostukseesi ja itsevarmuuteesi, vaikka minuutteja olisi vain muutama.

Meikkivinkit kiireen keskelle:

1. Turvaudu 3 in 1-tuotteisiin

Säästä aamurutiineissasi arvokkaita minuutteja käyttämällä tuotteita, joissa piilee monta vaikutusta yhtäseltään. Käytä esimerkiksi sävyttävää kosteusvoidetta tai BB-voidetta: tuotteissa yhdistyvät niin kasvovoide, meikkivoide sekä aurinkosuoja yhdellä kerralla. Kosteusvoide tekee tuotteesta kevyen ja kosteuttavan, meikkivoide puolestaan häivyttää ihon pikkuvirheet – lopputulos on luonnollinen ja heleä. Lisäksi aurinkosuoja suojaa auringon haitallisilta säteiltä, mikä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Ainoastaan yhdellä tuotteella onnistunut kirkastamaan kasvosi ilman että kuluttaisit aamulla aikaa pitkän linjan pohjustukseen.

2. Unohda huulipuna

Kirkkaanpunaiset tai luumunsävyiset huulipunat ovat ihania ja piristävät lookia hetkessä, mutta ne eivät sopine kiireisen naisen arkiaamuihin sillä onnistuneesti punattuja huulia ei sipaistakaan hetkessä. Sen sijaan että käyttäisit aikaa huulipunan laittamiseen ja tarkkaan rajaamiseen, sipaise huulillesi sävyttävää huulikiiltoa. Huulikiillon voi levittää huulille sekunneissa ilman pelkoa siitä, että se karkaisi heti äkkiseltään huulilta juoksemaan pitkin juonteita tai poskia. Jos huulikiilto ei tunnu omalta, valitse vaaleansävyinen huulipuna.

Huulipunaa tulee lisätä päivän mittaan tasaisin väliajoin ja tehdä välillä turvatarkastuksia, ettei huulipuna ole levinnyt tai karannut hammasrivistöä komistamaan: huulikiillon kanssa puolestaan ei ole sitä pelkoa, että se alkaisi päivän mittaan haalistua. Panosta pitkäkestoiseen huulikiiltoon, joka ei ainoastaan pelasta aamujasi – vaan myös koko päiväsi.

3. Herkkä luomiväri

Valitse luomiväriksi vaaleat sävyt, jotka lähentelevät oman ihosi sävyä. Kun sävy ei ole liian dramaattinen, ei silmämeikin ehostuksessa tarvitse panostaa aikaa vieviin varjostuksiin. Valitse ruskean tai lämpimän persikan sävyjä välttääksesi ylilyönnit. Aikaisina aamuina kannattaa myös välttää silmämeikissä punaisen tai violetin sävyjä: nämä värit saattavat korostaa tummia silmänalusia entisestään.

4. Viimeisenä mascara!

Vaikka tarkoituksenasi ei olisi mennä uimaan tai tanssia sateessa, valitse kiireisinä arkiaamuina vedenkestävä mascara. Monet vedenpitävät mascarat eivät paakkuunnu yhtä herkästi ja niiden pysyvyys on taatumpi. Tee ensin muu meikki ja levitä mascara vasta viimeisenä. Levitä mascaraa tyvestä latvaan pienellä siksak-liikkeellä, jotta väri tarttuu hyvin eikä sotke.

5. Tiedä mitä tarvitset

Jos aamusi tuppaavat olemaan kiireisiä, keskity ehostuksessasi niihin osa-alueisiin, jotka tiedät tarvitsevan eniten huomiota. Jos ihosi näyttää väsähtäneeltä ja kuivalta, varaa eniten aikaa ihon kosteuttamiseen, kuten silmänympärys- ja päivävoiteen levittämiseen.

Jos puolestaan tiedät, että aamuisin silmänalusesi ovat tummat, panosta ensimmäisenä silmänympärysseerumiin ja kirkastavaan valokynään. Jos ihosi on kunnossa, panosta silmämeikkiisi ja huuliisi. Varaa tarvitsemasi kauneustuotteet jo illalla paikoilleen, jotta aamulla ne ovat heti käsilläsi ja tiedät, mistä löydät luottotuotteesi.


Lue myös:

Lähde: Sheknows.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja