Oletko nähnyt Leijonakuninkaan? Tämä kissatappelu tuo mieleen elokuvan kuuluisan kohtauksen

Kahden kissan tappelu toi monien mieleen Leijonakuninkaan kuuluisan kohtauksen.

Dominikaanisessa Tasavallassa viime viikolla nähty kissatappelu muistuttaa monen mielestä Disneyn suositun Leijonakuninkaan kuuluisaa kohtausta, jossa ilkeä Scar-leijona tönäisee veljensä Mufasan kalliolta alas. Esimerkiksi Fox News ja Newsweek vertaavat tappelua kuuluisaan leijonaveljesten väliseen taisteluun.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Reviiritaistelu päättyi pudotukseen

Kymmenen sekunnin videolla kaksi kissaa tappelee keskenään yksikerroksisen talon katolla. Tappelun tuoksinassa toinen kissoista vierii katon reunan yli ja jää roikkumaan pitäen kiinni kahdella tassullaan.

Katolle jäänyt kissa alkaa puolestaan läpsiä roikkuvaa kissaa kasvoille niin kauan, että tämä lopulta putoaa maahan. Toisin kuin epäonninen Mufasa elokuvassa, tämä kissa ei pudonnut kovin pitkää matkaa ja säilyi varmasti vahingoittumattomana. Katolla ollut "Scar" puolestaan juoksee tiehensä tihutyön tehtyään.

Siinä missä elokuvan Scar halusi koko eläinten kuningaskunnan itselleen Mufasa-kuninkaalta, Dominikaanisessa Tasavallassa tappelevilla kissoilla kinan kohteena oli luultavasti hieman pienempi reviiri.

Jenller Maxwell Méndezin Facebookissa julkaisema video, joka Fox Newsin mukaan on se alkuperäinen, on jo lähtenyt leviämään eri alustoille. Esimerkiksi Twitterissä siitä on jo julkaistu versio, jonka taustalla voi kuulla kohtauksen aidot äänet Leijonakuninkaasta. Newsweekin mukaan eräs versio videosta keräsi Twitterissä kuusi miljoonaa katselukertaa, ennen kuin se poistettiin.

Kuuntele äänet päällä. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Etkö muista, miten kuuluisa kohtaus eteni? Katso se tästä:

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Fox NewsNewsweek

Lue myös:

    Uusimmat