Oletko koskaan raivostunut miehellesi, vaikka mitään "oikeaa syytä" suuttua ei ollut? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Oletko koskaan reagoinut täysin yliampuvasti miehen toimintaan? Esimerkiksi syyttänyt pettämisestä, mököttänyt tai vetänyt kauheat pultit, vaikka mitään oikeaa syytä ei ollut ja kyseessä oli esimerkiksi väärinkäsitys? Kerro huvittavin tapauksesi", kysyy nimimerkitön.

Näin naiset vastasivat

"Mieheni oli joskus todella väsynyt, ja keskustellessani hänen kanssaan hän nukahti yhtäkkiä. Siinä sitten hermoni menetin ja siirryin sängyltä olohuoneen sohvalle mököttämään.

Kuitenkin 15 minuuttia myöhemmin palasin sänkyyn, koska nukkuva mies ei edes tiennyt sohvalle menemisestäni ja siitä, että minut olisi pitänyt hakea sieltä. Herätin hänet ja aloin raivoamaan, kun hän ei edes voi minua sohvalta hakea. Raivoaminen jatkui, ja lopulta päätyikin kovaan itkuun, kun mieheni ei muka välitä minusta. Nyt, jälkeenpäin, nauramme tälle hyvin paljon, koska tilanne tapahtui joskus ollessamme 18-vuotiaita."
– 35, parisuhteessa

"Kerran teini-iässä raivostuin poikakaverilleni, koska hän oli menossa yöksi kotiin. En siis ollut ilmaissut mitenkään, että haluaisin hänen meille jäävän yöksi – oletin vain, että mies maagisesti lukisi ajatukseni ja tajuaisi, että haluan hänen jäävän. No, kauhean draamaitkeskelyn jälkeen hän jäikin. Jälkeenpäin tuntui hölmöltä, etten voinut vain sanoa jo alkuillasta toivettani suoraan.

Nuorena pystyin myös vatvomaan miehen tekstiviestjä, niiden saapumista tai saapumattomuutta pitkäänkin. Valvoin tunteja puhelin tyynyllä viestiä odottaen ja kehittelin mielessäni mitä ihmeellisempiä syitä sille, miksei mies vastaa. Ja emme siis olleet missään virallisessa suhteessa, nämä olivat ihastuksia... Eli naiset: jos mies ei vastaa, häntä ei kiinnosta. Jos häntä kiinnostaisi, hän vastaisi. Turha sitä on vatvoa, mies vaan vaihtoon."
– 34, avoliitossa

"Erään kerran mies ei laittanut viesteihin hymiöitä ja vaikutti muutenkin lyhytsanaiselta. Minä tästä jo sitten päättelin, että hän on vihainen jostain. Laitoin hänelle viestiä ja kysyin, että olenko suututtanut hänet jotenkin. Hän vastasi heti ja sanoi, että kaikki on hyvin ja että oli vain ollut puuhaa juuri sillä hetkellä.

Mies vieläpä tunsi minut sen verran hyvin, että illalla puhelimessa hän totesi: 'Mietinkin, että olisi pitänyt pistää se hymiö siihen viestiin juuri tämän takia.'"
– 29, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen –nainen, miten vastaisit siihen?

Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

Kysymys:

"Miten rohkaistua seksin aikana, jos häpeää itseään tai esimerkiksi hävettää antaa kumppanin nähdä alapää?

Oletko joskus hävennyt tai nolostellut seksissä jotain asiaa, joka nyt tuntuu ihan hölmöltä? Miten pääsit häpeästä yli?" kysyy nimimerkitön.

Vastaa tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat