Mainos

"Olen liian itsekäs" – naiset paljastavat, miksi eivät koskaan halua lapsia

Lehti pyysi naisia kertomaan, miksi he eivät tahdo lapsia.

Amerikkalaisen väestöselvityksen mukaan jo puolet 15–44-vuotiaista naisista ei hanki lapsia. Women’s Health -lehti pyysi naisia kertomaan, miksi he eivät tahdo lapsia. Tällaisia vastauksia he saivat!

Tästä syystä en tahdo lapsia

”Olen tarpeeksi vanha tietääkseni, että olen liian itsekäs hankkiakseni lapsia. Minusta on ihana ottaa ja lähteä koska haluan ja minne haluan, matkustaa, tuhlata rahaa, tehdä ylitöitä ilman syyllisyyttä, ottaa torkut, kun haluan, ja niin edelleen. Olen kuitenkin fantastinen täti!”
– Lea M

"Ensinnäkin minun ei ole mahdollista saada lasta. Toiseksi, en adoptoi, koska haluaisin mieluummin lapsen olevan omaa vertani. Kolmanneksi, ollessani näin pitkällä elämässäni tajuan, että tulen selviämään tästä hyvin."
– Valerie H

”En halua ottaa osaa mihinkään, mitä en voi koskaan, ikinä perua. Sinun täytyy olla täysillä mukana ja täysin omistautunut, sataprosenttisesti, ja joskus minulla on vaikeuksia huolehtia itsestänikään. Kun kuulen sanonnan ”äitiys on maailman rankin työ”, otan sen vakavasti. Tajuan, etten halua maailman vaikeinta työtä. Ja se on ok. Minun hyvinvointini tulee ensin. Sekin on ok.”
– Andriana P

”En ole kovin itsekäs; en vain halua lapsia. En koskaan ole halunnut. Lapset eivät vedä minua puoleensa, en tykkää olla heidän lähellään, ja nautin siitä, että voin keskittyä uraani ja harrastuksiini. Elän elämääni niin kuin haluan, ja sattuu olemaan niin, ettei se sisällä lapsia.”
– Adriana R

”Raha. Aika. Vapaus. Energia. Tarinan loppu. Jotkut naiset ovat syntyneet ilman äidinvaistoa. Siinä ei ole mitään väärää.”
– Bethany C

”Miten olisi tämä: se ei kuulu kenellekään? Emme tarvitse ’syytä’ olla hankkimatta lapsia. En halua lapsia. Viimeksi, kun tarkistin, tämä oli minun elämäni ja sain tehdä, mitä haluan. En ole kellekään velkaa yhtäkään selitystä.”
– Mandie L

Nyt me kysymme samaa sinulta:***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.