Mainos

Ole tähti - videoi lemmenleikit!

Omien lemmenleikkien videointi on monen pariskunnan mielestä täydellinen lisämauste kotierotiikan soppaan. Tässä muutama vinkki, joilla saat kiihkeän kotivideon onnistumaan ja loistat itse sen tähtenä.

Ennen kuin hyppäätte suin päin kameran eteen puuhastelemaan, on hyvä puhua muutamasta asiasta. Luottamuksellisessa ilmapiirissä pitää pystyä puhumaan omista odotuksista, haluista ja fantasioista. Mitä materiaalille tehdään erotilanteessa? Tuhotaanko nauha, jos jompikumpi osapuoli niin haluaa? Katsotaanko video vain kerran ja tuhotaan sitten?

Materiaali pysyy varmemmin tallessa yksittäisellä dvd-levyllä kuin sähköisessä muodossa tietokoneella.

Sitten vain käsikirjoittamaan elokuvaa - haluatteko improvisoida fiiliksen mukaan? Vai olisiko kiihkeä roolileikki paikallaan? Kotivideo syntyy parhaiten kepeällä fiiliksellä, huumori ja ujostelu kuuluvat asiaan.

Laatu kunniaan kotioloissa

Valaisu luo tunnelman. Voit ottaa vinkkiä lempielokuvistasi, miten valaisua on käytetty fiiliksen luomisessa. Teknisesti hyvälaatuinen kuva tarvitsee riittävän määrän valoa, muuten kuva menee hämäräksi ja suttuiseksi. Kannattaa miettiä, haluaako valaista tiettyjä muotoja kohdevaloilla vai luottaako riittävään yleisvalaistukseen. Sivusta tuleva valo lisää varjoja ja herkullista kolmiulotteisuutta muotoihin.

Voit myös lisätä kuvaan tunnelmallisia efektejä - vetäise vaikka sukkahousut linssin eteen, saat pehmentävän filtterin! Vanha kikka on hieraista linssiin vaseliinia, tämä tekee kuvasta unenomaisen ja pehmeän.

Lähikuva saa sukat pyörimään jaloissa

Tee pieni koekuvaus ennen tositoimiin ryhtymistä, niin näet kuvan ja kuulet äänenlaadun. Kannattaa miettiä liikkeitä ja asentoja valmiiksi. Jos kamera jöpöttää jalustallaan koko session ajan, voi lopputulos olla vähän tylsä. Videoikaa toisianne vuorotellen ja zoomatkaa lähelle, kun kuva sallii sen. Esileikkien ja hyväilyn katsominen läheltä saa sukat pyörimään jaloissa.

Kannattaa myös harkita irtomikrofonin asettamista lähemmäs itseänne, sillä kameran oma mikrofoni poimii äänet koko ympäröivästä tilasta.

Luonnollinen look

Raskas ja dramaattinen silmämeikki sekä pitkät tekokynnet kuuluvat aikuisviihteen kuvastoon. Kotivideo on kuva teistä itsestänne. Ehkä haluatte fiilistellä löylyjen jälkeen saunanraikkaina, tai sitten viimeisen päälle puuteroituna ja meikattuna?

Tärkeintä on laittautua ja pukeutua niin, että se saa fiiliksen kohoamaan. Rooliasujen väkinäinen käyttö kyllä näkyy kuvassa ja ilmeissä sekä tuntuu tunnelmassa- jos et ole kotonasi lateksikorsetissa, jätä se suosiolla pukematta.

Huolehdi myös, että tapahtumien tausta on se minkä haluat - haluatteko, että kuvassa näkyy pyykkikoreja ja lehtikasoja vai siisti makuuhuone? Valmistele fantasiasi näyttämö sensuelliksi lemmenpesäksi, joka saa sinut vapautumaan. Sitten vain annatte palaa.

Hyvä lopetus kotivideosessiolle on kertoilla jälkitunnelmistaan videokameralle. Voitte tehdä omat jälkifiilisten purkamiset videopäiväkirjojen tyyliin omassa rauhassa. Niitä on jännittävää katsella yhdessä myöhemmin, ja nähdä ja kuulla kumppanin mietteet hellistä hetkistä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.