Oinas-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2017

Katso, mitä vuosi 2017 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

Rakkaus

Parisuhteessasi voi ilmetä tänä vuonna ongelmia. Ne ovat kuitenkin mitä todennäköisimmin ratkaistavissa jo ennen kuin ne ehtivät kasvaa liian suuriksi. Puhumalla asiat selviävät, ja syntyneen yhteisymmärryksen myötä suhde kehittyy entistä vahvemmaksi ja tasapainoisemmaksi. Ajankohtaiseksi voi tulla yhteenmuuttaminen tai suhteen muunlainen virallistaminen. Saatatte alkaa suunnitella myös perheenlisäyksen hankkimista.

Sinkkuoinaillakin on tänä vuonna paljon sopivia tilanteita kumppanin löytymiseen. Ongelmaksi voi tulla pikemminkin liian suuri valinnanvara. Kiinnostavia ehdokkaita on niin monta, että sen sopivimman löytäminen heidän joukostaan voi olla todella vaikeaa.

Perhe ja ystävät

Perheenjäsenten kesken voi syntyä tänä vuonna helposti riitaa. Sinun kannattaakin vältellä tilanteita, joissa erimielisyyksiä syntyy. Ystävien kanssakin sinun on syytä miettiä mitä päästät suustasi ulos, niin vältyt monilta väärinkäsityksiltä.

Työ ja ura

Töissä sinulla riittää tänä vuonna kiirettä. Muista pitää kiinni sinulle annetuista aikarajoista, mutta älä silti ryhdy hutiloimaan. Virheiden korjaamiseen menee yleensä enemmän aikaa kuin asioiden tekemiseen huolellisesti. Kunnianhimoisella ja ahkeralla oinaalla onkin mitä parhaimmat mahdollisuudet edetä urallaan joko nykyisellä työpaikalla tai jossakin muualla.

Opiskelu

Vuosi 2017 on opinnoillesi hyvin suotuisaa aikaa. Jos olet kiinnostunut opinnoista ulkomailla, tänä vuonna sinun kannattaa satsata asiaan oikein tosissaan ja panna tuulemaan. Suunnitelmat eivät toteudu ihan hetkessä.

Raha

Rahatilanteesi voi olla alkuvuodesta varsin hyvä. Älä silti ryhdy liian tuhlaavaiseksi, sillä loppuvuodesta saatat tarvita rahaa yllättäviin menoihin.

Terveys

Muista levätä tarpeeksi ja syödä tasapainoista ruokaa. Älä anna painosi nousta liikaa, mutta älä myöskään intoudu laihduttamaan liian paljon. Kultainen keskitie on tässäkin asiassa paras.

Uudenvuodenlupaus

Tee itsellesi lupaus, että mietit ensin ja puhut vasta sitten. Ja pidä myös lupauksestasi kiinni.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja