Odottavien julkkisäitien rohkeat alastonkuvat hurmaavat – katso!

Kuka sanoi, ettei raskaana oleva nainen voi näyttää seksikkäältä? Laulaja Jessica Simpson poseerasi tovi sitten tuoreen Elle-lehden kannessa ilman rihman kiertämää vauvamasu komeasti pystyssä. Myös muut naistähdet ovat esitelleet ylpeänä raskausvatsaansa 1990-luvulta lähtien.

Vuonna 1991 näyttelijä Demi Moore kohautti poseeraamalla täysin alasti Vanity Fair -lehdessä. Erikoisen kuvasta teki sen, että näyttelijä oli tuolloin seitsemännellä kuulla raskaana. Nyttemmin valokuvaaja Annie Leibovitzin nappaamasta otoksesta on tullut ikoninen esimerkki: monet tähdet ovat vuoronperään esitelleet ylpeänä raskausvatsaansa – ilman rihman kiertämääkin – eri julkaisuissa.

Kyseinen trendi teki raskauskuvista muodikkaita, odottavista äideistä seksikkäitä. Moore itse on tosin sanonut, ettei kyseistä kuvaa ollut alun perin tarkoitus laittaa lehteen, vaan otokset olivat henkilökohtaisia, vain omille silmille tarkoitettuja. Kun kuva kuitenkin julkaistiin, ei Moore ole katunut sitä.

– Kuva antoi raskaana oleville naisille luvan tuntea itsensä seksikkääksi ja viehättäväksi, Moore on kuvaillut.

Odottavien tähtien ihastuttavat alastonkuvat

Laulaja Jessica Simpson, 31, odottaa parhaillaan esikoistaan. Simpson itse halusi seurata Demi Mooren jalanjälkiä ja poseerasi Elle-lehdelle niin vaatteet päällä kuin alastomanakin. Simpsonille oli täysin selvää, että hän halusi ikuistaa paljaan vauvavatsansa.

– Minä en ollut lainkaan hermostunut, vaikka olen tavallisesti ujo. Minä en kuulu niihin, joita kuvataan pelkissä bikineissä rannalla, Simpson kertoo kuvauksista.

Näyttelijä Nia Long on myös poseerannut ilman rihman kiertämää. Long kertoi, ettei häntä pelottanut tulla äidiksi toistamiseen 41 vuoden iässä.

– Yhteiskunta vaatii meitä menemään naimisiin ennen kuin olemme 30-vuotiaita. Mielestäni naisille tulisi antaa aikaa ja antaa asioiden tapahtua luonnollisesti, niin tekisimme vähemmän virheitä, Long kuvaili.

Precious-elokuvassa opettajan roolissa loistanut Paula Patton halusi myös tuoda esille äitiyden seksikkäämmän puolen. Patton sai yhdessä miehensä kanssa Robin Thickenin kanssa poikavauvan huhtikuussa 2010.

Malli Claudia Schiffer poseerasi alasti saksalaisen Voguen kannessa vuonna 2010. 39-vuotiaan Schifferin asento jäljitteli suuresti kaksikymmentä vuotta aiemmin otettua kuvaa Demi Mooresta. Kuvassa kolmatta lastaan odottava Schiffer poseerasi vain viikkoja ennen laskettua aikaa.

Italialainen malli ja näyttelijä Monica Bellucci oli raskaana 45-vuotiaana: nainen suostuikin poseeraamaan alusvaatteisillaan kansikuvassa. Hän kertoi italialaiselle Vanity Fair -lehdelle, ettei hän kokenut ongelmaksi synnyttää keski-ikäisenä. Belluccilla on kaksi tytärtä.

Supermalli Heidi Klum on poseerannut ylpeän äidin elkein Page Six - ja Vitals Woman -lehtien kansissa. Vuonna 2009 Klumin odottaessa neljättä lastaan hän poseerasi kansikuvassa yllään takaa avattu musta mekko.

– Yhtä ihmeellistä on se, että voit kasvattaa vatsassasi ihmisolentoa, ja se että vartalosi palautuu normaaliksi, Klum kuvaili tuolloin.

Vuonna 2005 Klum odotti toista lastaan ja suostui sensuelleihin alastonkuviin. Kansikuvassa uhkea ja raskauden kauniisti pyöristämä Klum poseerasi läpinäkyvässä mekossa.

Vuonna 2007 Christina Aguilera riisui esitelläkseen kauniisti pyöristyneen raskausvatsansa Marie Claire -lehdessä. Tuolloin 26-vuotias Aguilera odotti esikoistaan.

Popin prinsessa Britney Spears ei riisunut vuonna 2005 esitelläkseen vauvamasuaan, mutta sensuelli kuva uhkeasta odottavasta äidistä on jäänyt monien mieleen. Spearsin uumoili tuolloin saavansa poikavauvan – ja oikein arvaus menikin.Lähde: Splash, Contactmusic.com, Starpulse.com, Wikipedia,

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja