Odottava äiti jakoi rohkean kuvan raskauden vähän puhutusta sivuvaikutuksesta – kommentoijat kiittelivät: "En ole ainoa!"

0:58

Monenlaiset oireet ja tuntemukset kuuluvat raskausaikaan, mutta kaikista niistä ei puhuta aivan yhtä paljon. Yksi niistä on karvojen kasvaminen.

VIDEO: Raskaus ei estänyt tätä naista tankotanssimasta. Katso esitys yltä!

Sosiaaliseen mediaan julkaistut raskauskuvat ovat usein täydellisiä ja huokuvat onnea. Niistä saa harvoin kiinni todellisuudesta, joka voi sisältää epämukavuutta, pahoinvointia, jalkojen turvotusta ja monia muita oireita ja tuntemuksia.

Australialainen televisiokasvo ja juontaja Monique Bowley päätti kuitenkin jakaa kuvan todellisuudesta ja yhdestä raskauden vähemmän puhutusta oireesta. Naisen jakamasta kuvasta uutisoi Kidspot.

– Tasapainottaakseni täydellisiä Instagram-raskauskuvia, katsokaa karvaista mahaani! Kutsun sitä Hagridiksi ja rakastan sitä sairaasti, hän kirjoittaa Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samalla nainen pahoittelee synnytyslääkärilleen Joseph Sgroille, ettei aio enää ajella vatsakarvojaan.

"Kiitos, että olet aito itsesi"

Kommentoijat ovat kiitelleet naista rehellisyydestä. Monet ovat kertoneet vastaavia kokemuksia karvojen kasvusta eri paikkoihin kehoa raskauden aikana. Useat kehuvat julkaisua tärkeäksi.

– Kiitos, kiitos, kiitos, että olet aito itsesi, eräs kiittelee.

– Ei lorvailua joogatrikoissa ja lehtikaalisipisien syömistä, kuten ajattelin. Sen sijaan se on päiviä pyjamassa ja juustohampurilaisia aamupalaksi. Kiitos, että olet rehellinen, toinen kommentoi.

– En ole ainoa!! Oikeastaan se vaikuttaa jopa varsin yleiseltä, kolmas iloitsee.

Monican synnytyslääkäri saapui myös kommentoimaan julkaisua, ja kertoi, että karvojen kasvu on täysin normaalia.

– Älä huolehdi Monique Bowley! Se on pelkästään vauvahaituvaa ja todella yleistä! Hormonit saavat kehon karvan kasvamaan raskauden aikana ja se häviää myöhemmin, 1–6 kuukauden kuluttua raskauden jälkeen. Jopa karvat, jotka leikataan laserilla, kasvavat takaisin raskauden aikana, monien yllätykseksi, Joseph Sgroi selittää.

Lähteet: Instagram, Kidspot

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja