Odotettu uutinen julki: Lauri Tähkältä soolomateriaalia syksyllä

Lauri Tähkä ja Elonkerjuu -yhtyeen fanit voivat pyyhkiä kyyneleensä, kuopatun yhtyeen keulakuvalta on luvassa uutta materiaalia syksyllä.

Lopputalven kovin musiikkiuutinen oli suosikkibändin hajoamisilmoitus. Maaliskuussa julkitullut hajoamispäätös aiheutti yhtyeen fanien keskuudessa melkeinpä maansurun, mutta faneille on luvassa valoa tunnelin päässä jo muutaman kuukauden kuluttua.

Arto Nybergin vieraana sunnuntaina vieraillut Lauri Tähkä alias Jarkko Suo kertoi ohjelmassa oman versionsa surullisen kuuluisesta sähköpostista, jolla artisti kertoi takkinsa olevan tyhjä Lauri Tähkä ja Elonkerjuu -bändin kohdalla ja laittavansa pisteen yhtyeen tarulle. Samaisessa haastattelussa Lauri Tähkä paljasti saaneensa tauon aikana sävellysinspiraationsa takaisin ja tekevän nykyisin innokkaasti uutta musiikkia.

Universal-levy-yhtiöstä vahvistetaan Lauri Tähkän säveltävän uutta materiaalia tulevaa sooloalbumia varten.

– Kesällä on tarkoitus aloittaa studiotyöskentely, riippuu nyt siitä kuinka paljon materiaalia on valmiina. Syksyllä sitten julkaistaan ensimmäinen sinkku ja levy on vuorossa myöhemmin tänä vuonna, Universalilta kerrotaan MTV3.fin Viihdeuutisille.

Jarkko Suo aikoo julkaista uutta materiaaliaan tutun Lauri Tähkä -taiteilijanimen alla. Siitä, minkälaista musiikkia on luvassa uuden alun myötä, ei levy-yhtiöstä osata vielä kertoa. Muutokset tuulet kuitenkin näkyvät uudessa musiikissa, joka poikkeaa Elonkerjuun kanssa tehdystä musiikista.

– Olemme kuitenkin tyytyväisiä, että yhteistyö jatkuu nyt Laurin kanssa, levy-yhtiöstä sanotaan.

Lauri Tähkä ja Elonkerjuu myi uransa aikana satojatuhansia albumeita. Yhtyeen menestystarina toi myös hyvät tulot yhtyeen jäsenille nostaen heidät Suomen parhaiten ansaitsevien muusikoiden joukkoon.

(MTV3-ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat