Nyt sitä saa: Teemu Pukille lanseerattiin nimikko-olut, joka virtaa pian joka puolella Englantia – "The Perfect Finnish"

Teemu Pukin kahdeksan Valioliiga-osumaa ensimmäisessä 15 ottelussa on herättänyt Norwichissa siinä määrin hurmiota, että suomalaisen kunniaksi lanseerattiin viikko sitten oma olut. 

2-2-tasapeliin päättyneestä Arsenal-ottelusta lähtien muutamissa Norwichin pubeissa ja seuran kotikentän baareissa on tarjoiltu Pukin mukaan nimettyä olutta.

Kuuluisa Woodforde's-panimo on Eastern Daily Pressin mukaan pannut The Perfect Finnish Amber Ale -nimisen oluen, jonka alkoholipitoisuus on 3,8 prosenttia. Oluen tunnistaa baarin hanarivissä Teemu Pukin kuvasta.

Olutta on saatavilla sekä pullotettuna että tölkitettynä ja sitä tullaan myöhemmin joulukuussa jakelemaan myös Norwichin ulkopuolelle muualle Englantiin.

Woodforde's on yksi Norwich Cityn sponsoreista.

Pukki on viime aikoina edistänyt toimillaan tuotteen myyntiä, sillä kahdeksan ottelun mittainen kuiva kausi päättyi osumaan Arsenalia vastaan marraskuun lopussa. Keskiviikkona Pukki osui Southamptonia vastaan, joka oli kuitenkin Norwichia parempi numeroin 2-1.


Lue myös:

    Uusimmat