Nyt rävähti! Suomalaiset hienossa vedossa mäkihypyn maailmancupissa – Antti Aallolta ensimmäisen kierroksen neljänneksi pisin siivu

Antti Aalto ja Niko Kytösaho ovat upeissa asemissa mäkihypyn Saksan Titisee-Neustadtissa hypättävän maailmancupin osakilpailussa ensimmäisen kierroksen jälkeen. 

Aalto hyppäsi ensimmäisellä kierroksella 142,5 metriä ja on ensimmäisen kierroksen jälkeen yhdeksäntenä. Kytösahon hyppy kantoi 137,5 metriä ja hän on kahdentenatoista. Aallon hyppy oli lopulta kierroksen neljänneksi pisin.

Avauskierroksen pisimmän siivun ponkaisi kilpailussa viidentenä oleva Puolan Andrzej Stekala, jonka hyppy kantoi metrin Aaltoa pidemmälle.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen johtopaikkaa pitää Puolan Dawid Kubacki ennen maanmiestään Kamil Stochia ja Norjan Halvor Egner Granerudia. Aalto on kärkeä perässä 13,6 ja Kytösaho 18,3 pistettä.


Hyppyolosuhteet muuttuivat ensimmäisen kierroksen kuluessa. Kilpailun alkupäässä hypänneet suomalaiset pääsivät tekemään hyppynsä mainioihin tuulioloihin. Lähtöpuomia nostettiin kierroksen kuluessa.

Lue myös:

    Uusimmat