Nyt puhuu eronnut ex-tangokuningas: Löysin kihlasormuksen pöydältä – lue tiedote sanasta sanaan

Entinen tangokuningas ja oopperalaulaja Mika Pohjonen tiedottaa avoeroonsa johtaneista syistä.

Vuoden 1992 tangokuningas Mika Pohjonen ja vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen ovat eronneet. Asiasta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti, jonka mukaan syynä välirikkoon olisi ollut Mikan uusi rakkaus.

Pohjonen haluaa nyt selventää asiaa lähettämällään tiedotteella. 

"Liittyen lehdissä esiin tulleisiin väitteisiin avoliittoni kariutumisesta ja siihen liittyvistä syistä, koen tällä hetkellä parhaaksi antaa teille kaikille yhtenevän tiedotteen.

Olemme Heidin kanssa eronneet kesäkuun alussa, ja kuten olen lukenut hänen ilmaisseenkin, päätös on ollut puhtaasti hänen. Sain lopullisen tiedon asiasta löytämällä kihlasormuksen keittiön pöydältä. Yhdyn myös hänen näkemykseensä siitä, että liittomme on ollut jo pitkään - kuukausia - rakoilemassa, ja tämänhetkinen tilanne on vain lopputulos pitkään jatkuneista selvittämättömistä ongelmista. Voin siis todeta tässä vaiheessa, että julkisuudessa näkynyt ruusuinen kuva suhteemme laadusta ei ole enää pitkään aikaan pitänyt paikkaansa. Olemme nukkuneet eri huoneissa Heidin aloitteesta jo yli neljä kuukautta, ilman että asiaan johtaneita syitä saatiin koskaan selvitettyä. Kuitenkin voin todeta, että omalta puoleltani minkäänlaisia ns. kolmansia pyöriä missään vaiheessa tilanteessa ei ole, eikä ole ollut. En siis seurustele, eikä minulla ole, eikä ole ollut, uutta naisystävää. Olen kylläkin erittäin kiitollinen läheisilleni ja ystävilleni, jotka ovat olleet tukenani tässä minulle erittäin vaikeassa, surullisessa, ja kipeässä elämäntilanteessa.

On surullista, että sanani asian suhteen ei Heidille näköjään ole painanut, ja hän aiheuttaa tällä hetkellä lausunnoillaan turhaan väärinkäsityksiä ja pahaa mieltä tahoille, jotka tähän eroon eivät mitenkään kuulu.

Lausunto välien jäätävyydestä on eron lisäksi ainut Seiska-lehden jutun paikkaansa pitävä osio. Jäätävyys näkyy tosin toisen osapuolen kommunikointihaluttomuutena ja vastahakoisuutena selvittää käsillä olevaa tilannetta, taikka jatkosuunnitelmiaan. Olen mm. saanut tietää hänen etsivän asuntoa Lahdesta, ja hänen näkemyksistään tyttöjen asuinpaikan suhteen tämänpäiväisten lehtijuttujen kautta. 

Suhteeni lapsiini on hyvin lämmin ja läheinen, ja heidän vuoksi toivon, että jatkossa Heidi voisi selvittää asioita suoraan kanssani julkisuuden kautta kiertämisen sijaan. Suhde lapsiin on kumminkin erillinen suhteesta lasten äitiin.

Kun viimeisimmän varsinaisen suhteemme selvitysyritykseni puitteissa hänen omien sanojensa mukaan tunteet hänen puoleltaan ovat loppu, jolloin myös ehdottamani parisuhdeterapia on turhaa, on mielestäni turhaa lähteä purkamaan asiaa tässä vaiheessa tällä tavoin.

Kuriositeettinä kertoisin Seiskan väitteistä huolimatta viettäneeni juhannuksen lasteni, vanhempieni ja sisarusteni perheiden kanssa Hämeenkoskella..

Ystävällisin terveisin

Mika Pohjonen"

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja