Nyt puhuu Ensitreffit-Emma – kertoo hänen ja Renen ikimuistoisesta kesästä: "Sitten me ihastuimme"

2:11
Videolla Emma kertoo, miten hänen ja Renen salasuhde alkoi.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman viimeisessä jaksossa nähtiin yllättävä käänne, kun selvisi, että Rene onkin ottanut yhteyttä ohjelman toiseen osallistujaan Emmaan. 

Emma, 25, ja Rene, 28, löysivät toisensa monen mutkan kautta Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmasta. Alun perin Rene kohtasi alttarilla Tildan kanssa ja Emma puolestaan Jarkon kanssa. Emman ja Jarkon tiet erkanivat jo hääpäivänä, kun Emmalle kävi selväksi, että Jarkko on ollut mukana Temptation Island -ohjelmassa. Miehen tosi-tv-tausta oli Emmalle liikaa ja pari päätti erota saman tien. 

Renen ja Tildan suhde puolestaan oli täynnä vuoristorataa alusta asti. Pariskunta päätyi asumuseroonkin, mutta lopulta pari päätti jäädä yhteen kuvausten loputtua. Viimeisessä jaksossa käy kuitenkin ilmi, että Tildan ja Renen välit ovat poikki ja Rene onkin löytänyt ohjelman kautta uuden rakkaan, Emman. 

Emma kertoo ohjelmassa, että hänelle koko tilanne tuli eteen hyvin yllättäen, mutta loppujen lopuksi se oli koko kesän para hetki. 

– Minulle ehdottomasti paras muisto koko kesästä on se, kun me aloimme Renen kanssa tutustua ja molemmat tajusimme, kuinka hyvin me tulemme juttuun. Sitten me ihastuimme, Emma kertoo. 

Hän muistelee sitä hetkeä, kun Rene otti häneen yhteyttä. 

– Se tuli minulle tosi yllätyksenä. Rene oli sitä mieltä, että on kivempi jutella kasvotusten. Sitten me nähtiin ja en osannut siinä tilanteessa oikein sanoa vielä mitään, koska en ollut jutellut Renelle. Hän laittoi minulle sen jälkeen uudelleen viestiä ja näimme uudestaan. Siitä se homma sitten lähti rullaamaan, Emma kertoo. 

Rene kertoo, että hänen ja Emman suhde on edennyt nopeasti ja että voidaan jo puhua rakkaudesta.

– Emman kanssa meillä on hyvä olla toistemme kanssa ja meillä on intohimoinen suhde. Rakastan Emmaa tällä hetkellä tosi paljon. Olen niin onnellinen, että olen tavannut hänet, Rene kertoo. 

– Jos minun piti käydä kaikki tämä läpi, että löydän elämäni miehen, niin kyllä se kaikki oli sen arvoista, Emma sanoo. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa! Viikon uudet jaksot esitetään putkeen MTV Avalla torstaina klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja