Ensitreffit-Rene avautuu vihdoin yllätyseron syistä Tildalle: "Olen kusettanut itseänikin tässä"

2:29
Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa Renen ja Tildan välillä nähtiin yllättävä välirikko. Nyt pariskunta päättää vihdoin puhua asiasta kasvokkain. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa nähtiin Renen ja Tildan välillä yllättävä välirikko. Nyt pariskunta päättää vihdoin puhua asiasta kasvokkain. 

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma on saanut uuden version, kun Ensitreffit alttarilla 2.0 -uutuusreality on pyörähtänyt käyntiin MTV Katsomossa

Helsinkiläiset Tilda ja Rene olivat juuri saaneet parisuhteeseensa kaivattua kipinää, kun jotakin yllättävää tapahtui. Pariskunta oli viettämässä yhteistä treffipäivää, jonka päätteeksi Rene pakkasi laukkunsa ja jätti Tildan yksin pariskunnan yhteiseen kotiin. Nyt Tilda ja Rene tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa välirikon jälkeen. 

Parivaljakko istuu saman pöydän ääreen käymään läpi asioita. Rene yrittää parhaansa mukaan avata Tildalle tuntemuksiaan ja syitä hänen lähdölleen. 

– Minulla oli fiilis, että en ihan nauti tästä. Siinä sitten kaikki vähän kasaantui ja tuli sellainen olo, että minun on pakko mennä. Olen siitä tietyllä tapaa pahoillani, kun ymmärrän, ettei se sinusta varmasti hyvältä tuntunut, Rene sanoo. 

Tilda pitää tunteikkaan puheenvuoron siitä, miltä Renen lähtö hänestä tuntui.

– Minulle tuli ihan puskista se, että haluat lähteä. Me olimme kyllä jutelleet siitä, että se kipinä puuttuu, Tilda vastaa. 

– Se voi kuulostaa, että olen johdattanut sinua harhaan, mutta ihan yhtä lailla olen kusettanut itseänikin tässä. Olen ajatellut, että se siitä jotenkin lähtisi, mutta silti tämä menee koko ajan vain huonompaan suuntaan, Rene vastaa. 

Katso videolta Renen ja Tildan tulinen keskustelu!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman sisarsarjassa asiantuntijoiden Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, jonka jälkeen he aloittavat yhdessäolon.

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja