Ensitreffit-morsian järkyttyy sulhasensa tosi-tv-taustasta: "En ajatellut, että olisin näin pettynyt"

Ensitreffit-morsian yllättyy sulhasensa tosi-tv-taustasta 41:00
Katso videolta parin kohtaaminen alttarilla

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma on saanut uuden version. Ensitreffit alttarilla 2.0 -uutuusreality nähdään MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkovauhdilla. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman kolmannessa jaksossa jännitys tiivistyy, kun seuraavat kaksi pariskuntaa tapaavat toisensa alttarilla ensimmäistä kertaa.

Tunnerikkailtakaan kohtaamisilta ei vältytä ja millainen vaikutus ensivaikutelmilla voikaan olla alkavassa suhteessa? Nähtäväksi jää, miten pariskuntien matka jatkuu alttarilla kohtaamisen jälkeen.

– En minä ajatellut, että olisin näin pettynyt. Minulla on tietynlainen mielikuva siitä tyypistä ja en tiedä pystynkö muuttamaan sitä. Minulla on suoraan sanottuna ihan paska fiilis, Jarkon morsian sanoo alkujärkytyksen vallassa.

Pitkä odotus palkitaan, kun viimeinenkin pari kohtaa toisensa alttarilla. Railakkaan ja tunteikkaan ensikohtaamisen jälkeen he lähtevät jatkamaan tutustumista toisiinsa häämatkalle Kroatian lämpöön.

Mutta mitä tapahtuu, kun adrenaliinin täytteisen hääjuhlan jälkeen aletaan tarkastella asioita realiteettien valossa?

Jarkko kertoo kaverilleen menevänsä naimisiin –"Tuli oikeasti aika shokkina" 0:41
Ensitreffit 2.0 -ohjelmassa tosi-tv:stä tuttu Jarkko herättää hänelle valitussa morsiamessa voimakkaita tunteita. Katso, miten Jarkon ystävä reagoi, kun kuulee tämän menevän naimisiin tuntemattoman kanssa.

Katso videolta, miten Jarkon ystävä reagoi, kun kuulee tämän menevän naimisiin tuntemattoman kanssa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman sisarsarjassa asiantuntijoiden Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, jonka jälkeen he aloittavat yhdessäolon. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat