Nyt puhuu Aleksander Barkovin telonut supertähti: "Ei siinä ollut mitään törkeää"

Aleksander Barkov loukkaantui NHL-finaalissa – Florida nappasi toisen voiton 3:59
Aleksander Barkov loukkaantui NHL-finaalissa – Florida nappasi toisen voiton.

NHL:ssä pelaavan Edmonton Oilersin supertähti Leon Draisaitl on kommentoinut Florida Panthersin Aleksander Barkovin loukkaantumiseen johtanutta taklaustaan.

Draisaitl taklasi Barkovia jäähyn arvoisesti toisen finaaliottelun päätöserässä. Saksalainen taklaus tärähti Barkovia suoraan kasvoihin ja suomalaistähti joutui jättämään kaukalon loukkaantumisen vuoksi.

Draisaitl sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta.

Floridan leirissä taklausta ei haluttu kommentoida. Päävalmentaja Paul Maurice ja Barkovin joukkuetoverit olivat vähäsanaisia kapteeninsa loukkaantumiseen johtaneesta tilanteesta.

Draisaitl puolestaan kommentoi tilannetta The Athleticille. Supertähti vakuuttaa, ettei hänen ollut tarkoitus vahingoittaa Barkovia.

– Minusta kyse ei ollut turhautumisesta. Se oli vain taklaus. Ei siinä minusta ollut mitään törkeää. Ehkä osuin häntä hieman ylös. Ei minulla tietenkään ollut tarkoitus vahingoittaa tai mitään sellaista, Draisaitl kommentoi The Athleticille.

Florida johtaa finaalisarjaa otteluvoitoin 2-0. Kolmas finaaliottelu pelataan Edmontonissa perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat