NHL-luotsi vaikeni Aleksander Barkovin loukkaantumiseen johtaneesta taklauksesta – "Minun tunteillani ei ole väliä"

Aleksander Barkov loukkaantui NHL-finaalissa – Florida nappasi toisen voiton 3:59
NHL:ssä pelaavan Florida Panthersin päävalmentaja Paul Maurice ei halunnut ottaa kantaa Aleksander Barkovin loukkaantumiseen johtaneeseen taklaukseen.

NHL:ssä pelaavan Florida Panthersin päävalmentaja Paul Maurice ei halunnut ottaa kantaa Aleksander Barkovin loukkaantumiseen johtaneeseen taklaukseen.

Joukkueen tähtikapteeni Barkov loukkaantui toisen finaaliottelun päätöserässä, kun Edmontonin supertähti Leon Draisaitlin taklaus osui suoraan suomalaista päähän. Draisaitl sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen, mutta Barkovin peli päättyi loukkaantumiseen.

Floridan päävalmentaja Paul Maurice kommentoi Barkovin loukkaantumista vähäsanaisesti.

– Tämä ei ole The Oprah Winfrey Show Minun tunteillani ei ole mitään väliä, Maurice totesi medialle viitaten Oprah Winfreyn juontamaan keskusteluohjelmaan.

Media tiedusteli Mauricelta, pitikö tämä Barkovin loppupelin sivussa varatoimenpiteenä, mutta kanadalaisluotsin vastaus ei lupaile hyvää suomalaiskapteenin tilanteesta.

– Peliä oli 9 minuuttia ja 28 sekuntia jäljellä ja tilanne 2-1. Minä en pitänyt häntä sivussa, Maurice vihjasi.

Barkovin joukkuetoverit pitivät Mauricen kanssa samaa linjaa, eivätkä suostuneet kommentoimaan Draisaitlin taklausta. Muun muassa Matthew Tkachuk ja Anton Lundell vetivät en kommentoi -linjaa.

Niko Mikkola ja Anton Lundell juonivat hienon maalin – suomalaispuolustaja tälläsi Floridan tasoihin 0:44
Niko Mikkola ja Anton Lundell juonivat Floridan 1–1-tasoitusmaalin. (Video: NHL.com)

Lue myös:

    Uusimmat