Nyrkkeilijätähti Edis Tatlin kantapää murtui tanssiharjoituksissa: "Olen näihin kipuihin tottunut"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva nyrkkeilijätähti Edis Tatli kertoo loukkaantuneensa viime viikon harjoituksissa.

VIDEO: Edis Tatlin ja Katri Mäkisen upea cha cha!

Viime sunnuntain suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin upea cha cha -koreografia Edis Tatlin ja hänen tanssiopettaja Katri Mäkisen esittämänä.

Esitykseen kuului myös upea hyppysarja, josta pari joutui karsimaan liikkeitä nyrkkeilijätähden tultuaan alas hypystä harjoituksissa suoraan vasemman kantapään varaan. Hypyn seurauksena miehen kantaluuhun tuli rankat luuruhjeet. Kantaluun sisäreunassa on jopa murtuman tasoinen löydös.

– On se kyllä tosi kipeä, mutta olen näihin kipuihin tottunut. On minulla ollut ennekin vaikeaa, urheilija kertoo.

Ediksen lääkärit ovat antaneet miehelle luvan tanssia ja toivottavat hänelle menestystä kisassa. Kenkään asennetaan silikonipehmuste ja rankkoja hyppyjä tulee kuitenkin välttää.

Urheilijatähti kertoo, että hänen lääkärit tulevat tarvittaessa, vaikka takahuoneeseen hoitamaan jalkaa, jos tarve vaati.

"Se on minulle täydellisen sopiva tanssi"

Ensi sunnuntaina tähtitanssija pääsee kertomaan oman nyrkkeilytarinansa tanssin muodossa. Tatli tanssii Mäkisen kanssa paso doblen.

– Se on minulle täydellisen sopiva tanssi. Minulla on hyvä asento. Yläkroppa vahvana. Tämä on tanssi, missä mies vie kunnolla.

Myös kappalevalinta on mieleinen.

– Nämä biisit soivat meidän salilla ja lenkkipoluilla mukana. Saan siitä hyvää fiilistä, nyrkkeilijä kertoo.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla su klo 19.10 
Tuija Tähtien Kanssa la klo 21

Lue myös:

    Uusimmat