Nuorten maailmanmestari soitti juhlahumusta suoraan lähetykseen – ”Täällä availlaan takareisiä ja otettiin proteiinijuomat”

Nuoret Leijonat pääsi juhlimaan maailmanmestaruutta viime yönä Helsingissä. Aamun koittaessa Tampereen Ilvestä edustava Samuli Vainionpää antoi raporttinsa paikallisradio Fun Tampereelle.

MTV Urheilun tietojen mukaan joukkueen pelaajat juhlistivat mestaruuttaan Helsingin keskustan yökerhossa. Juhlinta meni pikkutunneille saakka ja yhteishenki oli tapissa.

Vainionpäällä on selvästi sana hallussaan, hän kertoi aamulla Fun Tampereelle oman versionsa juhlista, ilmeisen kirkas pilke silmäkulmassaan.

– Tässä ollaan Leijonalaumalla, lepäillään Presidentti-hotellissa. Kokoonnuimme joukkueella aulassa kymmenen aikaan illalla, otettiin kaikki foamrollerit siihen ja rullattiin äijien kanssa takareidet auki. Oli vähän kireinä kisojen jäljiltä. Sitten otettiin proteiinijuomat. Kakko (mestaruusmaalin viimeistellyt Kaapo Kakko) otti vaniljan, se ei suklaasta tykkää, Vainionpää veisteli.

– Ei täällä ole enää ollijokisia, että vedettäisiin sigge suussa, täällä vaan rullaillaan takareidet auki, hän jatkoi viitaten vuoden 1998 mestaruusjuhliin ja Olli Jokisen juhlintatyyliin.

Vainionpää nosti Kakkoa useampaan otteeseen esiin, ansaitusti. Hän povasi, että on toisen maailmanmestarin Oskari Laaksosen kanssa Ilveksen harjoituksissa taas torstaina.

– Mittarilla rapsautetaan Laaksosen kanssa Tampereelle. Pari Mersua otetaan, laitetaan kamat eri Mersuun ja tullaan johtotähdellä vasenta kaistaa, Vainionpää heitti.


Lue myös:

    Uusimmat