Mainos

Nuoret naisartistit Natural Code by Lumene -sarjan meikkikasvoiksi

Lumenen nuorille suunnatun Natural Code -tuotesarjan kasvoiksi on valittu kaksi näyttävää ja lahjakasta suomalaista naisartistia. Nuorten tähtien meikkilookit on suunnitellut ja toteuttanut meikkitaiteilija Mariela Sarkima.

Kaksi Universal Music Finlandin nuorta naistähteä, Janna  ja Vilma Alina, on valittu nuorille suunnattujen Natural Code by Lumene -tuotteiden meikkikasvoiksi. Nuorten tähtien meikkaajana toimii Mariela Sarkima, yksi Suomen tunnetuimmista meikkitaiteilijoista.

– Olemme todella innoissamme uudesta yhteistyöstä. Janna ja Vilma Alina ovat kumpikin rohkeita ja näyttäviä nuoria naisia ja siksi erinomaisia keulakuvia  Natural Code -tuotesarjalle. Uskomme nuorten saavan inspiraatiota ilmaista itseään omalla, persoonallisella tyylillä, kuvailee Lumenen markkinointipäällikkö Satu Laakso.

Janna – monilahjakas laulajatar

Laulaja, lauluntekijä, muusikko – jo geeneissään musiikin itseensä vahvasti perinyt Janna, 32, valmistelee parhaillaan ensimmäistä suomenkielistä albumijulkaisuaan. Luvassa on modernia poppia, vahvoja tekstejä, osuvia sanoituksia nuoren naisen elämästä tässä ajassa. Ensimmäinen sinkku "Sä et ole hullu" on jo tavoittanut yleisön vahvasti, se on viihtynyt radiosoiton ja latauslistan kärjessä jo viikkoja. Upean ja kuvauksellisen Jannan tuleva albumi julkaistaan vuoden 2014 aikana.

Vilma Alina – uusi lupaus

Debytoiva artisti Vilma Alina työstää ensimmäistä sooloalbumiaan ja hänen musiikkiaan tullaan kuulemaan vuoden 2014 aikana.

Artistit meikkiammattilaisen käsissä

Yhteistyökuvien meikeistä vastaava Mariela Sarkima on yksi Suomen tunnetuimmista meikkitaiteilijoista.

– Mariela on pitkän linjan kauneusammattilainen ja lukuisien kotimaisten artistien luottomeikkaaja. Siksi olemme erityisen ylpeitä siitä, että saimme hyödyntää hänen ammattitaitoaan ja näkemystään Natural Code -meikkilookien suunnittelussa, Satu Laakso kertoo.

Käytätkö sinä Instagramia? Käy katsomassa upeita kuvia erilaisista meikkilookeista hashtagilla #naturalcode ja jaa omasi!


Artikkelin tarjoaa:  Natural Code by Lumene

Lue myös:

    Uusimmat