Mainos

Nousiaisissa aloitetaan vesijohtoverkon tehopuhdistukset – kraanavettä saa käyttää ainoastaan vessan huuhteluun

Nousiaisissa aloitetaan ensi tiistaina vesijohtoverkoston tehoklooraus. Tämän jälkeen vettä ei saa käyttää mihinkään muuhun kuin wc:n huuhteluun.

Klooraus aloitetaan kello 23 ja se koskee kaikkia muita, paitsi Valpperin aluetta.

Kuntalaisia kehotetaan varaamaan riittävästi vettä useamman päivän vesikatkosta varten. Vedenjakelupisteitä myös avaamaan lisää katkoksen ajaksi. 

Kloorin syöttö kaksivaiheista

Kloorin syöttö verkostoon tehdään kahdessa vaiheessa.

Ensimmäisessä vaiheessa alueen suurikokoiset runkolinjat täytetään linja kerrallaan klooratulla vedellä.

Kun runkolinjojen klooripitoisuudet todetaan riittävän korkeiksi, desinfioinnissa siirrytään kiinteistökohtaiseen vesijohtojen klooraukseen.

Kiinteistöjen vesijohtojen desinfiointi päästään todennäköisesti aloittamaan keskiviikkona ja työ jatkuu todennäköisesti perjantaihin saakka.

Kaikkia Nousiaisten Veden asiakkaita pyydetään ilmoittamaan yhteystietonsa vesihuollolle, mieluiten sähköpostilla osoitteeseen vesiasiakkaat@nousiainen.fi. Jos se ei ole mahdollista, yhteyttä voi ottaa soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 044 4355 402 tai 044 4355 401. 

Tehokloorauksen etenemisaikataulua päivitetään kunnan nettisivuille, mistä kuntalaisia pyydetään seuraamaan tilannetta ja tiedottamaan myös niille, jotka eivät pysty nettisivuja seuraamaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.